gecmişolsun kardeşimarkadaşlar 30u değilde 31 olsa olurmu olursa bende varım hertürlü semaveri kapıp geliyorumbu arada çağrı sen mesaj yazmasan ben göremicekdim babaın biraz sağlık sorunları arttıda mesaj için tşk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmişolsun kardeşimarkadaşlar 30u değilde 31 olsa olurmu olursa bende varım hertürlü semaveri kapıp geliyorumbu arada çağrı sen mesaj yazmasan ben göremicekdim babaın biraz sağlık sorunları arttıda mesaj için tşk
31.07 perşembe 20.00 yapalım.. ok, çağrıcım konu açıcakmıyız organizatörlük yakışıo sana
Hade katılan yok mu bee.. Bu izmirlilerde pek fos canım...
Çağrı kardeşimi YAZIN TATİL ORGANİZATÖRÜ olsun...
2 ağustosta direksiyon sınavım var 12 sine alırsın ehliyeti dediler.eğer ehliyeti alırsam gelicem mutlaka kuşadasında organisazyon olcakta ben mi gelmicem.
Normalde adaland a giriş 35-40 civarı bişidi ama.uygun Grup indirimleri yaparlar herhalde.Malum öğrenci adamız fiyatlar konusunda bilgilendirsen memnun olurum?bide neler yapılcak onlarıda sölermisn?
Bide bence kesinlikle adaland olsun orası çok güzel çok eğleniosun orda.
Hem adaland ile hem aquafantasy ile görüştüm.Aqufantasy indirim yanlısı değilfakat tekrar görüşelim dediler Adaland de pek yanlı değil ama kuşadasındaki tanıdıgımın acentasına uyguladıkları tarifeden yararlanma şansımız söz konusu.Firmalarada esasında hak vermiyor değilim,inanılmaz bir talep söz konusu öyleki parka giremeyenler oluyormuş bu sene hemde saat 12 civarı.Sezonun ortasında zatenişleri gayet oturmuş baya bir 3 aylık üyeleri var vs.vs. .Tanıdığım arkadaşımın acentasına 50 ve üstüne yaptıkları bir indirim oranı var o konu hakkın görüşeceğiz mutabık kalır kalmaz zaten fiyatı yazıcam şimdiden yazıpta sonra olmadıgında ben mahcup olmak istemiyorum ama içimden bir ses indirim alıcagımızı söylüyor
Neler yapıcaz...İzmirden çıkıcaz erkenden Kuşadasında olucaz..K.adasına girerken olmazsa olmazlardan yanyana araçlarımızı dizip arkada K.adası manzaralı katalog tadında resimler alıcaz Daha sonra biyerde oturur kahvaltı yaparız oradan Adaland'e geçeriz.Deli gibi eğleniriz(Bu kısımdan hiç şüphem yok) İçeride yapabileceklerimizi zaten detaylı halde yazdım başlık içinde ..
Ayrıca arkadaşlar ricam gelenler kaç kişi gelebileceğini yakın zamanda bana bildirirse.Rakamda net olamadıkça indirim konuşmasını yaparken alabileceğimiz indirimi riske atıyorum.O yüzden ben bu konusmayı yapmadan yaklasık rakam belliolursa ben üstünede 10 kişilik opsiyon ekler öyle konuşurum son anda plana dahil olan arkadaşlar adına
Not:Neden rica ediyorum?Daha önceki Çeşme buluşmamızda 22 kişiydik ama normal şartlarda 35 kişi olucaktık büyük bir grup siteye yazmıyan benim arkadaşım beni satınca ogün az daha indirimide rezervasyonumuzuda kaybediyorduk ogün turdan hemen 1bucuksaat önce benım telefon trafıgımı Merkez-Ilıca arası gidiş gelişerimi sinirli sinirli koşturuşlarımı çabalarımı görmüşlerdirgelen arkadaşlar.Bu yüzden rica ediyorumyanlış anlaşılmasın teşekkür ederim
Şimdi ara sıcak buluşmamızıda açıyorum başlık olarak