17 Ağustos Adaland KUŞADASI buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende içinizde yeniyim ve sizinle tanışmayı olmayı eylenmeyi çok isterim bende geklicem tabikiiiiiii

emre aslıda sizden vectracı süper gider 90km gecmez füze füze:)

1- 35KES52 Çağrı Öcal (Şimdilik 2 çok daha kalabalık olabilir :D )
2-Emrekoc( Her turlu yazıyorum bankoooo :) )
3-m__sonmez (murat) iş yoğunluğu dolayısıyla %50 elimden geleni yapıcama inanabilirsiniz :)
4-setapxxx+1
5-Baycanbb
6-Ksk&aslı

bende içinizde yeniyim ve sizinle tanışmayı olmayı eylenmeyi çok isterim bende geklicem tabikiiiiiii
Valla aslıcım İstersen yeni üye bölümünde kendini tnıtasan ve imza kısmına isim soyisim yazsan daha iyi olur..

Bittin sen..Seni ilk kaydırakta iteleyen ben olucam....:D:kop:

Eyvah eyvah :) Bence timsah yürüyüşü yapalım sora sırayla kayalım bi kaydırak var 85 km hıza ulaşıosun onda kayarız ben en arkaya otururum hızlanır size arkadan bindiririm hem akrabada oluruz artk dönüşü yok :kop: :kop:

Tarih olarak 3 ağustos veya ( özellikle ) 10 ağustos desek bence daha iyi...Çünkü 27 temmuzda bizim elemanın sünneti var( beraber geldiğimiz )..o zaman gelemem ben..

Ayrıca bu sefer biraz kalabalık olabiliriz..Bir kaç yeni denizlili opelcive yeğenler filan gelmeyide düşünüyor.Baldızda gelmek istiyor buluşmalara...ama nasip olursa...

Peki o zaman 10 ağustosada sıcak bakalım o zmn da neden 10 ağustos.Esasında o zamana kadar baya zaman war daha da cok toplanabilirmiyizki :)

bende bende 35BKF97 bende bende hertürlü:)

Gel pilot kardeşimmmmm :)

başar sen hariç herkes gelebilir...:Dsen çünkü uçarsın ondan sonra indirzcez diye uğraşırız...

:)

1- 35KES52 Çağrı Öcal (Şimdilik 2 çok daha kalabalık olabilir :D )
2-Emrekoc( Her turlu yazıyorum bankoooo :) )
3-m__sonmez (murat) iş yoğunluğu dolayısıyla %50 elimden geleni yapıcama inanabilirsiniz :)
4-setapxxx+1
5-Baycanbb

Hadi ilave ettik bakalım..:D Yoksa ağlarsın filan...:kop:

ben FİLM çevirmeye gelcem aqua kanatlarımın altında:)

Aqualar altında 20.000 fersahı çekmede aman dikkat dayı :kop:

aqua opelcilerin kanatları altında :D:D:D

Çok turist oluyo yannız orda içeride sayımız artmasın 30 kişi girip 50 kişi çıkmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri