17 Ağustos Adaland KUŞADASI buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo yok öyle ben nereye hatun oraya :)
Ben kendı adıma sölemedım canımcım sen gecen sefer yannız geldın ya son dk golu atınca yenge bu sefer nıspet yaparcasına beyaz ırktan dizme yanyana 5 tane rusu çeki :) :)

valla bi çoğumuzun başı bağlı olamaz öle bişi :)çoluk çocuk sahibiyiz hem ben sanatcı kimliğimi zedeleyemem

sesler üst üste binmicek sinema filminde biliyon dimi :D:D

Eyvah eyvah :) Bence timsah yürüyüşü yapalım sora sırayla kayalım bi kaydırak var 85 km hıza ulaşıosun onda kayarız ben en arkaya otururum hızlanır size arkadan bindiririm hem akrabada oluruz artk dönüşü yok :kop: :kop:

Peki o zaman 10 ağustosada sıcak bakalım o zmn da neden 10 ağustos.Esasında o zamana kadar baya zaman war daha da cok toplanabilirmiyizki :)

Gel pilot kardeşimmmmm :)

Aqualar altında 20.000 fersahı çekmede aman dikkat dayı :kop:

Başarı öne koyarız onun arkasına da seni geçiririz..Alın size İzmirli akrabalar..:D:D Ben ise aile boyu kayarım..:D
Neden 10 ağustos hanım maaş alacakta ondan..:):)
Başarsız olmaz.Bence Film olarak " başarın hazin sonu-cağrının intikamı" çekelim....:kop::kop::kop:

Soner kardeşim yönetmen olmuş da bizim haberimiz yok:eek::eek: ...Murat kameraman..:p:p Çağrı Senarist.:o:o . Başarda Artist :cool::cool:( pofuduk şişme artislerden )...:D:D:D

Yaaaa konuyu saptırdınız be..Şurda adam gibi organizasyon düzenleyecez..Başar hep senin başının altından çıkıyor bunlar:D ..Atın şunu nezarete de kendine gelsin..:kop::kop: (ne de olsa arabası modlu )puhhaaaahhhaa:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri