Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet. bizimle cumartesi ÇADIR PARTY kumsal deniz ateş ve gitar olayına gelenler ok.. gelemeyen arkadaşlar için PAZAR 9.30 da ADALAND kapıda buluşmak üzere bir organize edelim gelişi...
Aynen öyle tekrar diyorum İzmirden kimler hangi güzergahtan gelicek toplanıp gelin arkadaşlar.Ortak bir mekan bulalım.En geç saat 08:30 da yola çıkmış olmanız gerekli...
1- 35KES52 Çağrı Öcal (Şimdilik 2 çok daha kalabalık olabilir )
2-m__sonmez + kaççççççç?
3-setapxxx+1
4-Baycanbb +1 1yada 2kişi daha olabilir
5-impact ft batu
7- BERKSANCAR (tarihte çalışmazsam)............?
8-NİGHTBOY (%90 gelirim bu sefer tabii aksilik çıkmassa )
9-Ksk&aslı ( ilave etmeyi unutmuşuz da)
10-umutkaragun ( tuğba&umut)
11-onur_arslan
12-Burack+2
13-Tansugurler+1
14-Mahir+1
15-Bahadır+1
16- Buraki +1 (bi arkadaşı daha aldım yanıma )
17-Bekir+1
18 - Narko ( aydından )
19.Denizliden 4 kişilik opelciler..
20. Emrekoc( Her turlu yazıyorum bankoooo )( ne de olsa DENİZLİ PLAKASI )
21..............
Denizlideki Opelciler kesin olarak geliyorlarmış hatta cumartesi 14:00 gibi çıkacaklarmış..Senin numarayı verecem ÇAĞRI seninle irtibata geçecekler.Orda buluşursunuz..Mangal olayına gelince SONER kardeşim mangalı getirsin madem saten o gelince mangalı hazırlanır filan derken benim gelmem de yakınlaşır benim denizliden çıkışım erken gönderirse patron en geç 6,30 göndermezse 8,30 gibi olacak inşallah.. Çadır meselesini de bugün almış olurum onun içinde ayrıca haber verecem..
Bir de Murat Kardeşim Cadır party e mutlaka gel Ama yavaş yavaş radara girmeden dıımam mı canıımmmmm..
Tamam emre abi ver benim numarayı.Bu çadır party olayına gelebilirsen iyi olur murat o gece güzel olucak.Kendi kendimizi yicez içicez söylicez anırıcaz eğlenicez denize yakın olursak geceyarısı denizede gireriz
GÜNCEL LİSTE 1- 35KES52 Çağrı Öcal (Şimdilik 2 çok daha kalabalık olabilir )
2-m__sonmez +1 (+6'ya çalışıyorum )
3-setapxxx+1
4-Baycanbb +1 1yada 2kişi daha olabilir
5-impact ft batu
7- BERKSANCAR (tarihte çalışmazsam)............?
8-NİGHTBOY (%90 gelirim bu sefer tabii aksilik çıkmassa )
9-Ksk&aslı ( ilave etmeyi unutmuşuz da)
10-umutkaragun ( tuğba&umut)
11-onur_arslan
12-Burack+2
13-Tansugurler+1
14-Mahir+1
15-Bahadır+1
16- Buraki +1 (bi arkadaşı daha aldım yanıma )
17-Bekir+1
18 - Narko ( aydından )
19.Denizliden 4 kişilik opelciler.. ( net olarak perşembe cevap alacam )
20. Emrekoc( Her turlu yazıyorum bankoooo )( ne de olsa DENİZLİ PLAKASI )
Burak gelemıyorum ben belkı dıo adamı ıkna edın ya
Başka kımler gelıyor.Başardan ses çıkmıyor oda gelıyor sanırım cumartesiden?Bahadır abıyıde arıyorum telefonu kapalı ya yarın fılan bıdaha denıcem artık...