ERcan abilerle bu akşam inşallah.Buragı msn den teşvik edin Yiğitide birileri teşvik etsin
elimden geleni yapıyorum bakalım gelmeye yaklaştım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ERcan abilerle bu akşam inşallah.Buragı msn den teşvik edin Yiğitide birileri teşvik etsin
Yiğiiiit hadiiii
Yaklaşma direk yaz şuraya ben geliyorum diye
Hep beraber olalım eğlenelim istiyoruz bakın yazın sonlarına yaklaşıyoruz son fırsat bu buluşma..O kadar önceden neredeyse 1 aydan fazladır bunun için kasıyoruz.Gelmeyen çok şey kaçırıcak...
Rafting yapıcaz,4lü kaydırakta drag yapıcaz ,3lü botlu kayılan kapalılarda düz girip ters çıkıcaz Dalga havuzunda dalgalanıcaz , Futbol sahasında ayaklarımızın altından fışkıran tazikli sularla yerden kesile kesile düşe kalka birbirimize gol atmaya çalışıcaz hepimiz haşat olup kaleye topla beraber giricez
GÜNCELLLLL
Olmaz bişey olmaaaaz
Herşey OPEL için diye sloganda atarız ogun
Şaka bir yana o toplu kayıcagımız olaylar cok ıyı olucak.Futbol sahası ınanılmaz ya.Cidden oraya bir girdikmi rahat 1 saat çıkmayız.Feci keyifli.Yerlerden duvarlardan tazikli noktasal su geliyor.Direk bileklerine ve haliyle ya sendeliyosun ya direk yerden kesiliyosun