17 inç uygun jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliosmann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende merak ettim.fotoları görebilirsem memnun olurum

izmirden getirttim :) yay mutlaka alıcam ama bhulamıyorum ıkıncı el .s bide brembo kapak alıcam o sekılde tamamlancak

izmirden getirttim :) yay mutlaka alıcam ama bhulamıyorum ıkıncı el .s bide brembo kapak alıcam o sekılde tamamlancak

Hayırlı olsun...İyi günlerde kazasız belasız kullanın.. Buluşmalarda görmek isteriz sizi ;)

tesekkur ederım. yapılacak bı buluşma olursa orda olmak istıyorum bnde :)

Hayırlı olsun o zaman..aracınız hangi renk? bence yakışacak jantlar.bu arada brembo konusunda banada haber verirseniz sevinirim..yay konusunda size özel msj atıcam.

Hayırlı olsun...İyi günlerde kazasız belasız kullanın.. Buluşmalarda görmek isteriz sizi ;)

Serdar ım bursanın kalitesi gittikçe artıyor valla araçlar caddeye podyuma cıkar gibi çıkacaklar :rakir::dil:

Hayırlı olsun o zaman..aracınız hangi renk? bence yakışacak jantlar.bu arada brembo konusunda banada haber verirseniz sevinirim..yay konusunda size özel msj atıcam.

Serdar ım bursanın kalitesi gittikçe artıyor valla araçlar caddeye podyuma cıkar gibi çıkacaklar :rakir::dil:

Haklısın vallaha Can :) ama bu iş biraz da böyle gitmez mi, yani senin aracı görenler özeniyor, örnek alıyor misal... Vectra c ciler de kesişiyor, kişiselleştiriliyor araçlar..Haliyle söylediğin gibi kalite artıyor...Bunu sürdürmek için buluşmalara da ağırlık vermeliyiz :pon:

arac beyaz renk . brembo konusunda haber werırrım sanada :) ozel msjı gordum arkadasa msj attım dızel mı benzınlımı dıe sordum aracı . o aracta dızelse buyuk ıhtımal alcam yayları

Gayet şık duruyor bence. Beyaz rengin de etkisi olabilir.
emYMk8.jpg

Geri