17 inç uygun jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliosmann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir de arkadaşlar eğer 5x112 takarsam Vossen'in şu an yaygın bir modeli var 5 kollu. Önler 7 arkalar 9 ofset. Şimdi benim araçta spor yay da var. 225/45/17 ile bu jantları takarsam sürtme sorunu olabilir mi acaba?

7 ile 9 offset değil jant genişliğidir,

eğer aracınız Porsche değil ise böyle bir set delilik olur.

Bugün 17" Vossen'ler ve 225/45/17 Petlas lastikler takıldı. Belki 20 tane jantçı gezdim 5x110 bilindik modellerin dışında jant yok. O yüzden 5x112 takmak durumunda kaldım. Ayrıntılı fotolar daha sonra.
epr3aN.jpg

eQb36j.jpg

arkadaslar bugun jantlarımı taktım fakat jantlar arac ustunde cok kucuk durdu acıkcası hevesım kactı :( bu aracın hakkı 18 miş bunu anladım . 215-45-17 taktım aracın camurluk mesafesı acıldı ve bekledıgım guzellıgı goremedım jantlarda acıkcası pek yakıştıramadım :( burdan jant alcak arkadaslara seslenıyorum astra h kasaya 17 alcaksanız hıc almayı 18 ıdeal

arkadaslar bugun jantlarımı taktım fakat jantlar arac ustunde cok kucuk durdu acıkcası hevesım kactı :( bu aracın hakkı 18 miş bunu anladım . 215-45-17 taktım aracın camurluk mesafesı acıldı ve bekledıgım guzellıgı goremedım jantlarda acıkcası pek yakıştıramadım :( burdan jant alcak arkadaslara seslenıyorum astra h kasaya 17 alcaksanız hıc almayı 18 ıdeal

bi göreydik ya foto varsa merak ediyordum nası durdugunu..jant büyüdümü yay şart inan yaysız göstermez jant kendini..

vzd9AD.jpg

Geri