listeye benim adımı yazmışsınız ama gelecek olan ben değilim... dediğim gibi sürpriz... bence 14-sürpriz yazın....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LND' Alıntı:abi böyle devam edelim benim ki net degil ekmeye calısıyorum hatunu cumartesi belli olur zatiii
M@honi' Alıntı:bekliyoruz abi seni yenge inş yanlışlıkla foruma filan girmez
LND' Alıntı:bu arada park center dediğiniz yer sençamı gecince tekelin ordan yukarı cıkarken otopark var acık hava cay bahceleri gibi orası dimi yanlış bilmiyorum(genellikle akşamları ugruyorum cifliğe o yüzden tam net hatırlayamadım)
tnng yln' Alıntı:arkadaslar aranızda olmak ısterdım ama cok fena bır kaza gecırdım aranızda olamayacagım ıyı eylenceler..
LND' Alıntı:VALLAHA aynı şey benim aklımdan geçti biraz öncede dedim işim var dedim, 1 saat sonra opelimin buluşması var dedimi bide adresi zaten biliyor girip bulursa bu sayfayı eline sağlık ayvayı yedikburnumdan getirir cidden
ama ayarlıcam inşALLAH
bu arada park center dediğiniz yer sençamı gecince tekelin ordan yukarı cıkarken otopark var acık hava cay bahceleri gibi orası dimi yanlış bilmiyorum(genellikle akşamları ugruyorum cifliğe o yüzden tam net hatırlayamadım)