18/02/2007 Ankara Toplantısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam yeni bir opelci ve yeni bir ankaralı olarak benide listeye eklerseniz sevinirim. Yanlız sabah 10-12 arası işe gitmem gerekiyor(pazar günü bile:(). 12den sonra istediginiz saat bana uygundur görüsmek üzere..!;)

eklemez miyiz yaa
1- Respect
2- Mavigsi
3- Erkut205
4- M@honi
5- Alper06
6- Kuti
7- Power Car Astra
8- Volkanx
9- Exilegs
10-Ofli
11-MY WAY
12-ilkerce
13-Lnd
14-Sürpriz
15-Prince
16-babaihsan
17-

Ankara süpersin :D

cumartesi yapsak desem daha ii olur pazar ders var ya :(

vallaha benim içinde cumartesi uygundur,aslında pazarda uygundur ama dersanem olduğu için saat 13.30 da 15.30 gibi olursa çok iyi olur:o

M@honi' Alıntı:
abi böyle bişey olursa kusura bakma tanımıyorum seni :D:D:D

:kop:niyee yaa en fazla laf yeriz hatundan görürsei:) calışmalara başladım zaten yavaş yavaş ikna oluyor bakalımm hayırlısı

arkadaşlar cumartesi diyorsunuz ama sanırım cogunluk calışıyor benim gibi genellikle pazar günü daha müsait oluyoruz bütün site olarak yanii:D

Arkadaşlar Emre (Respect) buluşmanın pazar günü öğlen 13.30 da AOÇ.de gerçekleşeceğini söyledi. NEden sürekli herkes gün ve saatlerin olumsuzluğundan bahsediyor halen?

ilkerce' Alıntı:
Arkadaşlar Emre (Respect) buluşmanın pazar günü öğlen 13.30 da AOÇ.de gerçekleşeceğini söyledi. NEden sürekli herkes gün ve saatlerin olumsuzluğundan bahsediyor halen?
:good:yaniii uzatmanın mantıgı yok daha ilkerin dediği gibi

benim için farketmez pazartesi bile buluşurum.:):>

slm arkadaşlar ben aranızda daha cok tıfıl uyeyim ama sanırım gelsem benide kabul edersiniz değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri