18 jant 1.3 astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sernes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adnan öyle diyorsunda.. piyasada stock astralar yolda giderken inceliyorum 80km üstü yaylı gibi yere yakın gidiyor zaten.. 5cm yay nasıl arkaya 3 tombul ve 120yle falan giderken nasıl sürtme yapmaz bende merak ediyorum..

deneyelim bigun senin araçta hehe :D
ben arkada 3 kısı onde 2 bagaj full edrneden ıstanbula gelyrm hıc bsy olmadı surtme falan da yok ayrıca yay takınca orjınal yaya göre esneme payı dusuyor bu yuzden de 5 kısı otrsada farketmıo orjınalde ınıo biraz

Hafif jant almanı öneririm yormasını istemiyorsan.OZ, KÖNIG, ENKEI gibi...
Benim 18" enkeiler, orj 16" jantlarımdan biraz daha hafif örnek olarak.

ama alperen uğurda 18 jant kullanıyomuş ondada sorun varmı acaba. sen kaç takıcan kardeşim
senin araçtaki jantların aynısından 5 kollu şu anda kullandığın
sitede serina satıyor 4 adedi 400 tl anlaştık çizikler var diyor ama bakalım fazla değilse onları alıcam lastiklerde benim orijinalleri kullancam yani 16 inç
sendekiler boşa çıkarsa sadece jantları kaça verirsin patron

Bizim bir ara buluşup bu olayları konuşmamız gerek aslında:D
Hem araçlarada bakarsınız soru işareti kalmaz kafanızda

Bizim bir ara buluşup bu olayları konuşmamız gerek aslında:D
Hem araçlarada bakarsınız soru işareti kalmaz kafanızda
bence süper olur adnan ayarlayalım ortak nokta konuşalım
tech opel ustam bana 5 cm yay ile 18 jant tehlike ve rotları dağıtır demişti nitekim sendede öyle oldu galiba sağ veya solda aracı çok yorar dedi ama hafif jantla hallediyorsun galiba

Benim olay farklı biraz buluştuğumuzda anlatırım:D
astra H ve gtc konusunda bulusma olayını konusalım.

ama alperen uğurda 18 jant kullanıyomuş ondada sorun varmı acaba. sen kaç takıcan kardeşim

Valla benim arabada bi sorun yok Allah'a şükür. 1,3 cdti. Gayet normal gidiyor. Yalnız biraz lastik büyüdüğü için (%0,8 kadar) ibrede 60km ile giderken 60,9km olarak gidiyorsun. O kadar. O da arabanın içindekilere bi rahatlık veriyor ;)

Uğur sen taktırdıktan sonra yol bilgisayarını ayarlattın mı

Valla benim arabada bi sorun yok Allah'a şükür. 1,3 cdti. Gayet normal gidiyor. Yalnız biraz lastik büyüdüğü için (%0,8 kadar) ibrede 60km ile giderken 60,9km olarak gidiyorsun. O kadar. O da arabanın içindekilere bi rahatlık veriyor ;)
3,5 yayları tak uğur o zaman görücem seni bakalım aynı şeyleri söyleyebilicekmisin jantla yay arasında kalıcan yayları söktürcen o zaman ben senden 250 tl'ye alırım yayları 02 22 şartı ile :D:D:cool:

Geri