18 Mart İzmir Drag Day V2!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Egehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşver ülküyü,akhisarı bekle bencede...
bak müdürüm CEnker abim ne diyor sana dinle;)

olaya bak 2.0 turbo bi aracı 2.0x1.8=3.6 => 3600cc araç sınıflandırması içine alıyolarmış.. bölede bi hesaplama varmış..

egehan maksat ordaki atmosferi yasamak.ama gerçekleri yazmam gerekirdi.;).izmir pistinde tutunabilirsen çok iii derece alırsın.slick lastik takacaksan iyi ısıtman gerekecek,balatan sağlamsa ısıt.değilse normal lastiklerinle kalk.

yarı slik daha iyi olmazmı CEnker abi o pistte?
çıkmışsındır sen daha bilirsin?
full slik zor gibi geliyor

biz orda cok yarışık.yarı silik silikonlu lastik en iyisi.ne lastikle denedik.ama izmiri yarışpistini cok hafife alma.kalkış yapılan zemin cok kötü latiler cok sarıyor.yeni asfalt yapılan yerden kaldırmıyorlar..nasip olusa iptal olmazs bizde ordyız.

egehan maksat ordaki atmosferi yasamak.ama gerçekleri yazmam gerekirdi.;).izmir pistinde tutunabilirsen çok iii derece alırsın.slick lastik takacaksan iyi ısıtman gerekecek,balatan sağlamsa ısıt.değilse normal lastiklerinle kalk.

gerçekleri değiştiremeyiz abi haklısın.. balata durumum çok ii LND nin de dediği gibi yarı silik lastikle çıkıcam yolu tırmalamamız lazm yoksa olcak gibi diil.. :)

gerçekleri değiştiremeyiz abi haklısın.. balata durumum çok ii LND nin de dediği gibi yarı silik lastikle çıkıcam yolu tırmalamamız lazm yoksa olcak gibi diil.. :)

balatan iyiyse.yanına birde sheltox al. sık ön lastiklere;) biraz daha iyi tutunursun..

standart f28 var dimi o gsi da?,
öyle biliyorum ben.

ben olsam fazla yüklenmezdim.malum yedek parçası sıkıntılı o şanzumanın.

Geri