18 Mayıs Pazar - Odak Dynamics Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 18 Mayıs Pazar - Odak Dynamics Buluşması

TOGI link' Alıntı:
Nası yani Mert benim için bir şey yok mu  ;D

Abi senin arabaya bir kanat takılmadığı kaldı zaten. Onu da taktır sen de rahat et, biz de rahat edelim :) Bir de rica ediyorum pazar günü gelirken biraz tozlu, çamurlu getir arabayı.

B֜LENT link' Alıntı:
Senin neye ihtiyacin varki tolga.
Arabada yok yok yani.

Bir box ta ben deneseydim fena olmaz dı  okkk

burakkarsli link' Alıntı:
Abi senin arabaya bir kanat takılmadığı kaldı zaten. Onu da taktır sen de rahat et, biz de rahat edelim :) Bir de rica ediyorum pazar günü gelirken biraz tozlu, çamurlu getir arabayı.

Burak çım araba şu an detailing te , nano boya koruma yapılıyor cumartesi alıcam , sonra bir günlük tozu , kiriyle gelirim  ;D

TOGI link' Alıntı:
Burak çım araba şu an detailing te , nano boya koruma yapılıyor cumartesi alıcam , sonra bir günlük tozu , kiriyle gelirim  ;D

İyi ki tozlu ve kirli gelsin dedim abi :) Ben de nano sulu boya ile boyayım bari arabayı mekana girmeden 2-3 dk önce, yemin ediyorum utanıyorum senin arabayla benim arabayı aynı sıraya koymaya :)

İyi ki tozlu ve kirli gelsin dedim abi :) Ben de nano sulu boya ile boyayım bari arabayı mekana girmeden 2-3 dk önce, yemin ediyorum utanıyorum senin arabayla benim arabayı aynı sıraya koymaya :)

Burak seninle önceden buluşup arabaları yıkayalım. ((:

Niye untanıyorsun yaw senin arabayada yapalım boya koruma :)

GNSpower link' Alıntı:
Burak seninle önceden buluşup arabaları yıkayalım. ((:

Net uyar valla abi, 2-3 de dil darbesi ile pırıl pırıl olur :)

TOGI link' Alıntı:
Niye untanıyorsun yaw senin arabayada yapalım boya koruma :)

Haziran - Temmuz gibi Maslak Meguiar's yapayım diyorum abi, başka tavsiyelerin olursa da değerlendiririm.

Haziran - Temmuz gibi Maslak Meguiar's yapayım diyorum abi, başka tavsiyelerin olursa da değerlendiririm.

Bildiğim karadı ile Meguiars ın Nano koruması oldukça pahalı , Sonax olabilir ve ya benim gibi gtechniq ürünleri ile yapabilirsin.

Buluşmaya eşli katılım olacak mı? Meriva Club'dan soran üyelerimiz mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri