180 basmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahsettiginiz araçları çok kullandım ve 190 200 çokta rahat gördüm ki 95 model slx 190 gördügünde sesi solugu kesilirdi ve yola kapaklanır sesten kastım rüzgar sesi motor sesi degil inanın doganın verdigi güveni corsa vermiyor corsadaki güvenide astrada bulamadım birazda psikolojik olabilir ama dogan şahin diyip küçümsemeyin her an size sellektör yapıyor olabiir.

hee.. rüzgar seside kaporta esneyip kapılarım kapı fitillerine baskı yapması sonucu kesilirdi dandik kaporta yani
:)

hiç denk gelmedi....dogan slx çarpışma testlerinden kaç yıldız aldı?videosu filan var mı?:)

anlık hata ve ölüm diyorumm bukadar

kardeş
1. otabanda çocuğun ne işi var
2. yada bisikletlinin

arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen hız çok kötü bir şey tavsiye etmiyorum.

bir keresinde aracıma bindim ve izmire gidiyordum.yol bomboş 215 basdım ileri,deki mersedesden yol istedim sağolasın verdi.ama geçmeye hazırlanırken gıcıklık olsun diye önüme kırdı ve haliyle freni kökledim ama rabada ne çekme nede kayma falan yoktu çok iyi kapandı.

biliyorum kötü ama işte gıcıklık bende

gerek yok böyle hızlara....
sakin sakin gezin gaza gelmeye gerek yok....

kardeş
1. otabanda çocuğun ne işi var
2. yada bisikletlinin

arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen hız çok kötü bir şey tavsiye etmiyorum.

bir keresinde aracıma bindim ve izmire gidiyordum.yol bomboş 215 basdım ileri,deki mersedesden yol istedim sağolasın verdi.ama geçmeye hazırlanırken gıcıklık olsun diye önüme kırdı ve haliyle freni kökledim ama rabada ne çekme nede kayma falan yoktu çok iyi kapandı.

biliyorum kötü ama işte gıcıklık bende

1. BURASI TÜRKİYE OTOBANDA ÇOCUKTA OLUR KÖPEKTE OLUR AT ARABASIDA OLUR HERŞEY OLUR.
2. MERCEDES ÜSTÜNÜZE KIRMIŞ . ÖNÜNÜZDE ANİ FREN YAPMAMIŞ. YAPSAYMIŞ BÜYÜK İHTİMALLE ŞUAN BURADA BUNLARI YAZIYOR OLMAZDINIZ.

bu başlığı açık tutmak istedik çünkü hızın ne kadar tehlikeli olduğunu başlığa açan arkadaşa belki anlatabiliriz diye ama anlamamakta ısrar eden o kadar çok arkadaşımız varki. Gıcıklık yapmak kendilerine ne kaybettirir ben anladımda ne kazandıracağını anlayamadım. Kusura bakmayın başlığı kilitliyorum. Sırf gıcıklık olsun diye sitemizdeki daha ehliyeti bile olmayan genç arkadaşlarımıza kötü örnek olmaya çalışanları engellemek içindir. Hepinize gıcıklıktan uzak iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri