180 basmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence her iş şöförde biter

astra 1.6 njoy
arkadaşlar hız kötü şey biliyorum ama yolu buldummu affetmem.arabamı kar lastikleri ile kullanıyorum genelde 210 basarım ama araba çok güven veriyor.bastımmı frene çakılıyor resmen

astra 1.6 njoy
arkadaşlar hız kötü şey biliyorum ama yolu buldummu affetmem.arabamı kar lastikleri ile kullanıyorum genelde 210 basarım ama araba çok güven veriyor.bastımmı frene çakılıyor resmen

210 la giderken nasıl frene basıyorsun merak ettim. demekki biz araba kullanmasını bilmiyoruz.

astra 1.6 njoy

evet iş şöförde biter.ama yollardaki tek şöför siz değilsiniz. İster kar lastiği takın ister arkanıza paraşüt . aniden önünüze çocuk motosiklet veya acemi bir sürücü çıktığında katilden başka bişey olmazsınız. o araba 210km hızla giderken ne takarsanız takın zınk diye duruyor dediğiniz mesafe 3-5 metre asla olamaz.

vay beee.ne güsell doğan şahin 180 yapıyormuşşş.
peki nasıl duruyor birde onu söylesen.yada direksiyonu kaç kişi tutyor anlatsan.merak ettim doğrusu.

bahsettiginiz araçları çok kullandım ve 190 200 çokta rahat gördüm ki 95 model slx 190 gördügünde sesi solugu kesilirdi ve yola kapaklanır sesten kastım rüzgar sesi motor sesi degil inanın doganın verdigi güveni corsa vermiyor corsadaki güvenide astrada bulamadım birazda psikolojik olabilir ama dogan şahin diyip küçümsemeyin her an size sellektör yapıyor olabiir.

hee.. rüzgar seside kaporta esneyip kapılarım kapı fitillerine baskı yapması sonucu kesilirdi dandik kaporta yani
:)

200 km hız her bakım ve tamir sonrası test demek bakıyorum bijonlar iyi sıkılmışmı?:)

O hizlara cikanlar degil, arabalara o motorlari, o kadranlari koyanlar utansin ! :)

Bu gereksiz topic hala devam mı ediyor..

Çocukken arabaların göstergelerine bakıp "bu 180 , yok bu 190 basıyor" demek, ama gerçekte o kadar basit olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri