Arabayı çözdurdum artık arkadaslar muayneden de gectim cam filmini ve abart egsozu soktum tabiki artık yok töbe.. toplamında bana bu olay 300 e yakın patladı. olay kapandı. Allah kimseye yaşatmasın
çok geçmiş olsun. daha kötülerinde korusun mevla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabayı çözdurdum artık arkadaslar muayneden de gectim cam filmini ve abart egsozu soktum tabiki artık yok töbe.. toplamında bana bu olay 300 e yakın patladı. olay kapandı. Allah kimseye yaşatmasın
eğer olay tamamen anlattığın gibiyse ego tatmininden başka birşey değil. o önce kendini hayattan men etsin o şahıs. polis arkadaslarımız kusura bakmasınlar ama zaman zaman polis memurlarımız diğer devlet memurları gibi 657ye baglı olduklarını unutup kendilerini küçük dağları yaratan adam olarak görüyorlar... bende bu duruma gıcık oluyorum. gerçekten yazık....
geçmiş olsun kardeş valla benide yunuslar çeviriyo laubali laubali konuşuyorlar ama sonuçda bişey olmuyo ALLAHTAN tanıdıklar var sağlam bende onlara gider yapabiliyorum yoksa ALLAH düşürmesin eline onların geçen günde çevirdiler mahkemeyle işin oldumu karakola düştünmü gibilerinden laf etti yok dedim memleketimi sordu söyledim arkadaşda söyledi sonra napalım dediler bırak dedi diğer arkadaşı bıraktı bırakmasaydı aricaktım amcaoğlunu yunusların sefi durup dururken bana bulaşırlarsa bende onlara kötü bulaşırım...
Bugun mecidiyekoy okul cıkısı bir polis cevirdi. Dediki araban cok göz alıyo sana kuck bi ceza dedi dedim başa gelen çekilir . cam filmi + egsoz = 189 ytl ceza yazdı. peki dedim oldukca alttan alıp rahat davranmama ragmen polis dur dedi tekrar anahtarı cıkardı bu araba cok hosuma gitti bunu ben baglıcam dedi. Neden dedim jantları parlıyo dedi aynaları orjinal degil dedi ama dedim ben goruyorum olmaz dedi.. dedim aksam aksam suprizmisin abicim cezamı yazdın bırak gidiyim yok dedi .. benm bi buyugum vardı polis aradım verdim polise aradıgım adam polise cocugu bırak gtsin demiş cezayı nasıl olsa kesmissin peki dedi kapattı .. polis bana dediki... beni rencide ettin seni men ediyorum .... nasıl olur derken itiştik takıstık arabamı cektiler otoparka yarında gayrettepe emniyetten çözdürmem gerekiyo.. bunu da bi tanıdık vasıtası ile yapıcam baska yolu yok