Hem haklıyız hem haksız. Kanunlarda mutlaka bir açık kapı vardır. Kanun koyucuların neden böyle yaptıklarını anlamış değilim. Bir kanun çıkarırlar ve sonuna örnek olarak veriyorum; "durumunu doktor raporuyla belgeleyenler bu kanundan muaftır" derler. O zaman da millet rapor almak için doktorlara koşar. Bunun gibi nice örnekler vardır. Bu durumda bazı kendini bilmezler de fırsattan istafade etmeye çalışır. Ara sıra ben de amatör olarak kamyonet kullanıyorum, ama araç ruhsatı şirket adına olunca bu aracı kullanmak için sadece ehliyet sahibi olmak yetmiyor. Senin durumunda aynı. Her ağır vasıta ehliyeti olan kişi yolcu taşıyamaz. Kanun böyle. Nasrettin Hoca'nın dediği gibi sen de haklısın, polis de. Bize ağustos ayında hem de Antalya'da polis denetimde patinaj zinciri sordu. Ekip arabasında bile olmayan ekipman bize soruldu. Ama o zamanki kanunda vardı. (İlk yardım çantası, çekme halatı, takoz, patinaj zincirini araçlarda bulundurulmak zorunluydu) Allahtan işi aklı selim bir şekilde hallettikte daha fazla birbirimizi üzmedik.