19 20 bine ne arac alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar aklıma tipo flnda gelıyor su anda otv yuksek ve halıyle fıyatlarda yuksek bakınca ıcım acıyor ya gecen sene golf fln 18 19du sımdı eskımesıne ragmen 20 olmuslar arkadaslarım ıst dısında gostermıssınız ve otomatık yınede saolun ama fıyatlar ucuk gelıyor yaa gecen sene astra g vardı 16ya tertemızdı almadım aklıma edeyım sımdı fıyatlara bak sıfıra ötv geldı ıkınce elın fıyatı yukseldı pazarlarda bıle kazalı araclara degısenı olan araclara 20 bınlıra ıstıyorlar bızde sokakta bulmuyoruz parayıki..

Peugeot 307 ilanı verilmiş Yukarda İP gibi duruyor fotoğrafta.

slm arkadaşlar bende 97 model opel vectra cd var araçı aldıktan bir süre sonra bilgisayarda brake pad uyarısı verdi yani balata bitti dedi gittim balatalarını değiştirdim fakat yazı hala erranda duruyor uyarı olarak hala gözüküyor tamirçiye söyledim böyle böyle diye mal mal baktı bişey yapmadı sizce sıkıntısı nedir bilen varmı. tşkler

ötv sanki 1.6 motorlarada geldi bizim milletimiz bi tuhaf o yüzden sağlam bir pazarlıkla çok rahat 17 18 astra g bulabilirsiniz ben ağustosta sattım 2001 elegance 17800e :)

ötv sanki 1.6 motorlarada geldi bizim milletimiz bi tuhaf o yüzden sağlam bir pazarlıkla çok rahat 17 18 astra g bulabilirsiniz ben ağustosta sattım 2001 elegance 17800e :)

bizim milletimiz enayii arıyor enayı kusura bakmayın bıraz sınırlıyım bu konularda ama tam 4 aydan beri arabasızlıktan cıldırcamm yaa etrafında yokmu arkadaslar astrasınıı satann yaa hocam baska astran yokmu?:cry::cry::cry:

bulsak adam akıllı bır tane babamın amca oğluna alacaz b2 veya astra g :D

ben satıyorum ;)

abi 2.0 olmasa iyiydi ama :D

Geri