19 20 bine ne arac alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cdx ten ağzın yanmış anlaşılan.hep ufak ve az yakan araba bakıyomuşsun.ama cdx ten inip corsaya binmek biraz zor gelecektir bence...
cdx'ten ağzım yanmış değil. ben aracımdan çok memnunum. ancak nişanlımı düşündüğüm için özellikle otomatik vitesli araçlara bakıyorum. ailesi c-max dizel düz vites kullanıyor büyük araç ve düz ona zor geliyor haliyle. birazda küçük (hb) olması tercih sebebim bu yüzden. aracımın gerek yakıt gerek yol tutuş gerekse konfor olarak gayet iyi ve beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. çok yakıyor diye düşünürsek bu performansı başka hangi atmosferik bu yakıtla veriyor düşünmek gerek.

aslında sırasıyla golf 5, euro civic ve astra h öncelikli tercihlerim. arkadaş 20bin lira civarı araçlara bakıyor diye bu linkleri verdim.
bu arada bende arıyorum ama bulamadım bir türlü temiz bir opel vectra b2 kasa?

benimkini vereyim ;)

temiz b2 istiyorsan 19-20bin liraları gözden çıkarman gerekecek malesef.

benim aracımın yaklaşık 500-600 gibi bir masrafı var. her şey tamam durumda olsa 18500'den aşağı istemem ben aracıma. sonuçta keyfi satıyorum.

Son düzenleme:
yok saol.hayırlı satışlar...

Dizel ve biraz daha yeni bir araç istiyorsanız benim kullandığım 2006 corsa veya yine 2005-2007 fiesta düşünülebilir. Ama 2-3 ay önce 18-20 bin arasında gezinen ilanlar artık 23-25 bin arasında. Ne oldu da fiyatlar bu kadar arttı ? Ayrıca 10-11 yıllık astralara istedikleri 20 binli fiyatlar da bana kalırsa çok saçma.

Dizel ve biraz daha yeni bir araç istiyorsanız benim kullandığım 2006 corsa veya yine 2005-2007 fiesta düşünülebilir. Ama 2-3 ay önce 18-20 bin arasında gezinen ilanlar artık 23-25 bin arasında. Ne oldu da fiyatlar bu kadar arttı ? Ayrıca 10-11 yıllık astralara istedikleri 20 binli fiyatlar da bana kalırsa çok saçma.

ndnmi arttı hocam cunku mılletımız enayi arıyorr yalanmı? sıfıra ötv geldi diye mıllet sıfır almaz ıkıncı el alır dedi ve fıyatları yukarı cektı pazarlık bıle yapılmıyor adamlarla yaa 300 500 ındırıyorlar 11 yasındakı arabaya ne alıcam ben enayımıyım gıderım dogana bınerımde o adama vermem o parayı ama en fazla bır ay ötvye ındırım geldıgınde gorcemmm satmak ıcın can atıcaklarrr o 20bıne ilan acanlar varya 14 15e zor satıcaklar haksızmıyım sızce fıkrıme katılan varmı aranızda?

ben katılmıyorum artık piyasaları forum siteleri belirliyor herkesin elinin altında internet var adam 18 altına vermem diyor tabi diğer üyelerde başlıyolar aynısını demeye veriyolar internete ilan sahibindene ilan veren herkes onları örnek alıyo buyrun cenaze namazına... :D

ben katılmıyorum artık piyasaları forum siteleri belirliyor herkesin elinin altında internet var adam 18 altına vermem diyor tabi diğer üyelerde başlıyolar aynısını demeye veriyolar internete ilan sahibindene ilan veren herkes onları örnek alıyo buyrun cenaze namazına... :D

internete görede normal pazarladaki fıyatlarda halıyle yuksek kalıyor gecen gun gıttım pazara astra bakmaya 119 dıyor gomecektım kafayı adam tıpoya 97 modele bıle 12 yazmıs yaaa utanmasa 20 yazacak ne bicim bir dusunce sıstemıne sahıp arkadaslar bu ınsanlar yaa delı oluyorum bırgun bırıne fena catıcam ama

vectra gt 98 99 temiz olmak şartıyla :D

internete görede normal pazarladaki fıyatlarda halıyle yuksek kalıyor gecen gun gıttım pazara astra bakmaya 119 dıyor gomecektım kafayı adam tıpoya 97 modele bıle 12 yazmıs yaaa utanmasa 20 yazacak ne bicim bir dusunce sıstemıne sahıp arkadaslar bu ınsanlar yaa delı oluyorum bırgun bırıne fena catıcam ama

bu tamamen "nasılsa pazarlık yapacak" mantığı ile düşünülen ticaret şeklidir.

bu tamamen "nasılsa pazarlık yapacak" mantığı ile düşünülen ticaret şeklidir.

tmmda hocam pazarlıgı varmı dıyorum pazarlık yapalım dıyorum dırek 500 dusuyor dahada olmaaz dıyorr ne dıyımkııı adamaa sımdı :mad::mad::mad::mad:

artar hocam fiyatlar bizim millet hala şahine doğana 10000 tl para veriyosa bu fiyatlar artar daha :D

Geri