19' Jant Seçeneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 19' Jant Seçeneği

ulas79 link' Alıntı:
[quote author=bertan link=topic=814.msg14687#msg14687 date=1299875371]
Gerçi bunun için 1,6 Turbo Benziner/1,7/2.0 Diesel modelleri için demişler. Alsam taksam ne olur?
birşey farketmez eğer bijon aralıkları uyarsa takılabilir.
[/quote]

Kasa aynı değişmez heralde.

5 kollu 19
Janttan baska gerisi yalan

Ana yüzbaşı olmuşum :)
Bu aralar bende jant düşünüyorum. Seçenekleri değerlendirmek fikirleri almak lazım.

Yukardaki dediğim janti duşunun derim

enkeirp03sbclarge.jpg

şöyle bir jantta çok yakışır

deathburn link' Alıntı:
5 kollu 19
Janttan baska gerisi yalan

Katılıyorum. Bu arada resimdeki araç sizinse büyük fotosunu yayınlama şansınız var mı? Tavan kaplama mı? Jantlar 17 mi?

Çok güzel yahu direk gösteriyor arabayı.

opelastra2010800x600walz.jpg

Gönül ister 19 u ama ya sonrası . Çukurlar , logar kapakları , okuldaki devasa kasisler. Sonra al başına belayı.

Ben 19 inc in çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bir onceki H kasa da 18 inc kullanıyordum ve sorun olmadı.Lastik ölçüsü 225 40 18 di.
J kasa 19 inc jant ile lastik ölçüsü 235 40 19 oluyor yani H kasadaki yanak ölçüsü ile aynı.
Bu vesile ile eski aracımın bir kaç fotosunu paylaşayım sizlerle.

Bu arada 19 inc jant türkiye ye geliyor.Aracı alırken sormuştum gelmesi 1 ay sürer demişlerdi ve fiyatıda 2800 TL idi.
Jant Türkiye aksesuar kataloğunda da var. Yalnız 235 40 19 lastik henüz pek yok zamanla çoğalır muhtemelen..

http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Astra%20New&category=Jantlar&subcategory=Ala%C5%9F%C4%B1m%20Jantlar%2019%20in%C3%A7]LİNK İևİN TIKLA

Eski jantlarım yeni astramada olur diyordum ama Opel bijon ölçülerini değiştirmiş.
1.6 T için bijon ölçüsü 5 x 115 gibi ilginç bir ölçü olmuş dışarıdan jant bulmak oldukça zor :(
Zaten H kasa için 5 x 110 jant ı zor bulmuştum , 5 x 115 i hiç bulamam heralde  walll

image1l.jpg

image2a.jpg

eski aracınızda baya bakımlı ve güzelmiş
ben çok beğendim açıkçası classic III de güzel yapmışsınız
kime sattıysanız hakkaten şanslı biriymiş

Geri