19' Jant Seçeneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 19' Jant Seçeneği

Cümle içinde "eski araç" demek biraz haksızlık olacağından gerçekten güzel bir aracınız varmış, emeğinize sağlık.

salihcaglayan link' Alıntı:
Gönül ister 19 u ama ya sonrası . Çukurlar , logar kapakları , okuldaki devasa kasisler. Sonra al başına belayı.

Kesinlikle katılıyorum.. Hele birde aracın lastikleri sert ise :) örnegin pirelli sert kumaş :)

bertan link' Alıntı:
[quote author=deathburn link=topic=814.msg14692#msg14692 date=1299875682]
5 kollu 19
Janttan baska gerisi yalan

Katılıyorum. Bu arada resimdeki araç sizinse büyük fotosunu yayınlama şansınız var mı? Tavan kaplama mı? Jantlar 17 mi?
[/quote]

Evet tavan folyo kaplama,jantlar 17" ve araçta H&R 4cm yay var

3758.jpg

salihcaglayan link' Alıntı:
Gönül ister 19 u ama ya sonrası . Çukurlar , logar kapakları , okuldaki devasa kasisler. Sonra al başına belayı.

+1

deathburn, aracın güzel duruyor cidden.  bravoo

bu  yaz turkiyeye arabayla gelseydim isteyen bir arkadasin cosmo jantiyla takas edebilirdim benim 19 lari. burda SIKINTI yasamiyorum 19 jantlarla ama aracin en az 1 litre fazla yaktigini soyleyebilirim. kucuk ebat jantli baska bir astra surmedigimden bilmiyorum ama buyuk ihtimalle konfor farki da yaratiyordur. ayrica aracin kilometresi yukseldikce degistirecegim 4 lastik masrafi da aklimi kurcalamaya basliyor :)

ama goruntusune diyecek yok o ayri bir keyif. yasamaya deger  okkk

Bu resmi buldum youtube daki videoda...OPC line lı 19 inç jantlı astra sport..Daha iyisi olamaz heralde..

opco.jpg

opc2.jpg

insignilarda genelde kullanıyorlar çok sorun olacağını sanmıyorum

Geri