1981 Kadett D 1.3 S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrik ederim, güzel çalışma olmuş.keşke eliniz değmişken arkadaki marka armalarınada el atsaydınız.arka kısımdaki marka yazısı iptali daha hoş dururdu kanımca. işte size bi örnek:

Ekli dosyalar

• img0139kolsmall.webp
    img0139kolsmall.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 49
  • img0146small.webp
    img0146small.webp
    42.7 KB · Görüntüleme: 44
çok teşekkür ediyorum hepinize, elimizden geldiğince bişeyler yaptık :)

logo iptalini geçtim de o aracın kaportası gerçekten çok güzelmiş, renk tonu da sanırım bizimkinden biraz açık ( fotolardan öyle anladım ama emin değilim ) babamla bir görüşeyim ilerde ton açmak belki güzel olabilir, veya aklımda olan diğer renk kırmızı :)

Vay masallah elinize saglik bi sure goturur bu sekilde. Ama araba baya diri ve orjinal duruyo. Kazasiz belasiz surusler:)

çok teşekkür ediyorum hepinize, elimizden geldiğince bişeyler yaptık :)

logo iptalini geçtim de o aracın kaportası gerçekten çok güzelmiş, renk tonu da sanırım bizimkinden biraz açık ( fotolardan öyle anladım ama emin değilim ) babamla bir görüşeyim ilerde ton açmak belki güzel olabilir, veya aklımda olan diğer renk kırmızı :)
eskiden çocukluğumda 1.3 s kırmızı vardı ve eğer kırmızı düşünüyorsan ki düşün bence çok ayrı bir havası var :) maşallah kazasız belasız :)

tüm yorumlara teşekkür ederiz ,
ben kimmiyim hakan'ın babası ;)

bu güne kadar hep eski ama diri bir araba sahibi olup onu restore edip kullanmayı iştemişimdir, kısmet bu güneymiş , bu aracın opel olacağı hiç aklıma gelmemişti , ya bir tofaş yada vosvos olur diye düşünmüştüm , opel olması güzel oldu hem arabamız pardon oğlumun arabası ( bu arabanın orjinalliğini bozmadan kullanmak koşuluyla ona bırakıcam ) sanırım kadett d ler içinde en güzeli sanırım 4 kapı , 1.3 s motor (en yüksek sıkıştırma oranlı ohc motor 75 hp ) , arac 4 vites olmasına rağmen hızlanma ve çekişi mükemmel , aynı zamanda 100 km' 5-6 litre gibi bir sarfiyatı var , arabayı aldıktan sonra motor ve mekanik masrafıda çıkarmadı , koltukların üzerinden 2 adet kılıf söktük birde ne görelim altında arabanın orjinal koltuk kılıfları daha sıfırmış gibi tertemiz çıktı , eh daha ne isteyelimki ;)

bu arada el sanatları ile uğraşmayı çok severim , bu güne kadar yaptıklarımı anlatacağım bir site oluşturuyorum , merak eder bakmak isterseniz " bayhobi.com " herkesi beklerim.

Son düzenleme:
araba harika gorunuyo allah kaza bela vermesin nazar degmesin

herkese selamlar,
geçen hafta çektiğim bir fotoğrafı paylaşıyorum.. (photoshop efekti uygulanmıştır..)

f9zxf.jpg

Kardeşim güle güle kullan dahi iyi de daha bir güzel yakışır ;) benim merak ettim bir konu var... bu aracı sprey boya ile mi? boyadınız?

emeğinize sağlık.. bir an eski günlerim aklıma geldi yıl 98 18 yaşındayım ehliyetim yeni o zamanlar hevesle makul bir fiyata golf 1 alıp uğraşıp yapmıştım :) aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın inşallah

Geri