toğragım hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emeğinize sağlık.. bir an eski günlerim aklıma geldi yıl 98 18 yaşındayım ehliyetim yeni o zamanlar hevesle makul bir fiyata golf 1 alıp uğraşıp yapmıştım aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
toğragım hayırlı olsun
Kardeşim güle güle kullan dahi iyi de daha bir güzel yakışır benim merak ettim bir konu var... bu aracı sprey boya ile mi? boyadınız?
Arabanın güzelliğine zaten diyicek yok onu geçtim ama baba&oğul ilişkisinin bu kadar güzel olması.Tek yürek tek bilek olup böyle bir aktivite yapılmasına imrendim doğrusu
maşallah ,
insanın ilk arabası böyle olmalı, araba kıymeti bilmeyi öğretir.
jantlar güzel, ama jant büyütmek ve daha ince yanak lastikler de güzel durabilirmiş
Bir statik ve Rc modelci ve restorasyon meraklısı olarak ilk evvela siz baba oğulu kutlarım. Belki de bir çoğumuzun hayal kurduğu ama hadi deyip te yapamadığını yapmışsınız. Hayal etmek başarının yarısıdır ama eyleme dökmekte diğer yarısı. Babanızın sitesini favorilerime ekledim, aracınızın da her aşamasını sabırla bekliyorum. Tek kelimeyle mükemmelsiniz...