1987 opel senator 2.5i

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rpsykho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ööööööööööööööööööf ne sanslisin...
sakina orjinalini boziyim deme yok tununig muning yapcam diye.
bu arabaya yakismaz.
ama jantlar süper olmus üstünde :D

kaca aldiniz sorabilirmiyim?

arabaya modifiye yapmıcaz ancak üstündeki jantları almadık ilerde jant takma düşüncem var ama. Satış işlemleride dahil 5500ytl ye falan geldi ufak tefek arızaları oldu benzin pompası gibi tabi araba 17 sene gümrükte yattığından dolayı bütün hortumlar değişti motor ve şanzıman bakımı falan yapıldı onlarda zaten olması gereken masraflar

16 yıl -3 yaşımdan beri- 84 model Rekord 2.0'a bindik. 2 taneydi hatta.
İnanın şimdiki arabaların bir çoğuna kesinlikle taş çıkarır. Ne bozulmak bilir, ne arıza.
Sonra tanesini 3.000TL'den ancak satabildik:)
Kıymetini bilene harika araçtır...

bitanede 85 record var 2.2i motor suya yağ karıştırdı o yüzden duruyo şimdilik yaza toplarız inşallah satıcı değil biniciyiz biz he meraklısı gelir değerinde bi fiyat verirse satarız heralde gerek gidişi gerek yol tutuşu gerek rahatlığı olsun ben seviyorum bu arabaları :)

bitanede 85 record var 2.2i motor suya yağ karıştırdı o yüzden duruyo şimdilik yaza toplarız inşallah satıcı değil biniciyiz biz he meraklısı gelir değerinde bi fiyat verirse satarız heralde gerek gidişi gerek yol tutuşu gerek rahatlığı olsun ben seviyorum bu arabaları :)

Rahatlığına kesinlikle laf yok. Şu an Vectra B var. Vectra B'den en az 2 kat rahattır:)

acıbademdeyiz boş bi zamanda kapım açık herkeze:) ben yeni olduğum için bişe sorucam istanbulda falan toplanma gibi aktiviteler yapılıyormu?

ET sevmiyorsan bizim buluşmalar işine gelmez senin :D:D

Geri