1987 opel senator 2.5i

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rpsykho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
edicem zaten böle aktivitelerden hoşlanırım olduğu zaman kesin gelmeye çalışırım:)

benye süper bi fiyat ve dedin gibi arabanin degirini bilen birini raslarsan süper zarar yapmasin onunla.

bende i500 ayni yapdim, degerini bilen birne satdim ve 10yasindaki vectraya 10bin€ yakin para kopardim.
yoksa normal vectralar yarisini bile artik etmiyor burada..

hayirli kulanislilar, kazasiz...
seni biraz kiskanmak gibi var ama neeyseeee :D

Hayırlı olsun. Bu aracın 17 sene gümrükte kaldığına kimse inanmaz, sanki gümrüğün özel bir yerinde muhafaza edilmiş gibi duruyor.

edicem zaten böle aktivitelerden hoşlanırım olduğu zaman kesin gelmeye çalışırım:)
Bence de en kısa zamanda mangala git. Ben bir bahane bulup İzmir'den kalkıp gittim, iyiki de gitmişim.

yorumlarınız için teşekkürler

Hayırlı olsun. Bu aracın 17 sene gümrükte kaldığına kimse inanmaz, sanki gümrüğün özel bir yerinde muhafaza edilmiş gibi duruyor.

araba okadar kusursuz değil aslında döşemelerin güneşten rengi solmuş içlerideki süngerler kurumuş uzak tefek ezikler var kaportada ancak hala orjinal boyası hatta ve hatta fabrikanın zifti sapasağlam duruyo bu ufak tefek kusurları meraklıları olarak babam ve ben hiç önemsemiyoruz durumumuz oldukça yavaş yavaş orjinaline sadık kalarak düzelticez işin keyifli kısmıda bu bizim için :)

Geri