1996 opel 1.6 classic yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m4ny4k35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m4ny4k35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese slmlar arkadaşlar.ben yarin 1996 model astra 1.6 classic alacağim. Araç çok temiz klimasiz modelinden.araç hakkinda bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu model araci olan arkadaşlar memnunlarmi?

Astra Kullanıcısı Olan Abilerim Gerekli Bilgileri Vericektir.

Hatırlatma;

opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

slm
öncelikle 96 modeller 1.6 gl veya gls dir astra f diye bilinir
astra classic ise f kasa astranın 2001 de üretilenleridir

klimasız dediğinize göre büyük ihtimal gl donanımlıdır

-Aracın motoru preformans olarak gayet yeterli 1.6 100hp 1065kg ağırlık , yakıt tüketimi olarak fabrika verisi şehiriçi 8.4lt /100km şehirdışı 5.3lt /100km yani agresif kullanmazsanız gayet tutumlu
-Yol tutuş olarak dönemine göre baya iyidir süspansiyonları sert tutulmuştur yol tutuşu iyi olması için konfora biraz kötü etkisi var ama konforda yeterli
-Malzeme kalitesi gayet iyi iç mekan yumuşak plastik çoğunlukta yeni astra da bile yok :)
-Görüş açıları harikadır sürücü koltuğuna oturunca aracın her noktasını rahatlıkla görürsünüz
-Bagaj 500lt gayet geniş , iç mekan baş ve diz mesafeleri sınıfına göre yeterlidir
-Yedek parçaları biraz tuzludur iyi bir özel servis bulursanız daha iyi olur yetkili servisler abartıyor .
Almışken 97-98 ve gls donanım almanızı tavsiye ederim glslerde (abs ,klima , 2 havayastığı var) gl lerde opsiyonel olduğu için araca göre değişir . Bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi araçlardan

Başka bir sorunuz varsa sorun yanıtlayalım . Şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
araç çok uygun fiyata o yüzden alıcam.opeli seviyorum ama dediğim gibi alacağım arabayı tanımadığım için özelliklerini bilmek istiyorum.tutulan bi araçmıdır vs.vs. bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Geri