1996 sfi 1994 oldu farklar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fark çok elbette 94 daha iyi :)
ama 94 ünde eksikleri var onlarıda tamamlarsın artık tamamlamasanda çok güzel zaten
allah kaza bela vermesin

astra gsi bu bodykitle satıldı efsane oldu da

Vectra A 2000 türkiyede neden satılmadı bir türlü anlayamam

Süper olmuş, bu adamarı anlamıyorum öyle güzel bir tasarımı bile bile nasıl bu hale getirdiler.

94 gsi ile sonraki kasa gsi lar arasındaki fark o kadar büyük ki sanki iki ayrı marka.

Bu arada stoplar eksik kalmasın abi bir de orjinal spoyler bulalım sana ;)
bunun bi sebebi var almanyada bu parçalar o senelerde aşırı pahalı iken sigortalar bu astra gsı lerın boody kitleri yüzünden faış ödemeler yapmışlar ve opele baskı yapılmış sigortalar tarafından ve malıyet açısından ve 95 sonrası olayı da bu bunu bana bi almanyada opelde çalışmış bi abi anlatmıştı doğruluk payı ? ama o yalan söylemez

maşallah araba zaten güzel dahada güzel olmuş abi sen bu arabayı eski resimlerine bakılırsa baştan yaratmışsın yahu ellerine sağlık bi efsane daha doğmuş analı babalı büyüsün kazasız belasız işallah :):)

Son düzenleme:
Sigorta şirketlerinin baskısının büyük etkisi olmuş benimde duyduğuma göre.Hırsızlara fazlaca "gel gel" yaptığı için araç çalınması haricinde hırpalamalar gibi nedenlerden dolayı sadeleştirmeye gidilmiş.

astra gsi bu bodykitle satıldı efsane oldu da

Vectra A 2000 türkiyede neden satılmadı bir türlü anlayamam

Eren cim o yıllarda Tr de opel satışı yeni yeni hareketleniyordu.İzmir de standart 2.0i lerin üretilmesi nedeniyle de bahsettiğin kasa çok az ve gümrük kanalıyla girdi.Zaten Vectra2000 / 88-89kadett gsi16 / 92 Astra gsi16 lar Tr de çok az.Şu an ülkemize satışı yapılmayan motor ve donanım seçenekleri gibi düşün.

ewet aynen boody yüzünden makyaj değişti sigorta şirketleri vs konu uzun bi ara detaylı yazarım vectra a 2000 4x4 gt turbo yok tr de üretilmedi ama ithal gelen seri var tr de bizde 1.8 s 20 i ve gt 136 ps üretildi sadece astra 14/16 üretildi bide

bu arada okanım yaptığına değdi bak dedim sana maşallah kazasız belasız binersin işallah tertemiz

Eren cim o yıllarda Tr de opel satışı yeni yeni hareketleniyordu.İzmir de standart 2.0i lerin üretilmesi nedeniyle de bahsettiğin kasa çok az ve gümrük kanalıyla girdi.Zaten Vectra2000 / 88-89kadett gsi16 / 92 Astra gsi16 lar Tr de çok az.Şu an ülkemize satışı yapılmayan motor ve donanım seçenekleri gibi düşün.

haa bide eklemek istiyorum o yıllarda bende opel türkiyede torbalıda eğitimdeydim :):) opel assıstance yi kuruyorduk ve yıllarca dünyanın en iyi üretim merkezi seçildi türkiye kalıte bakımından
( e ben kurs gördümya ondannn ) ukalaa :):)

Arkadaslar resimlerini bulamamistim cok fark yokmus sanirim :)))))))

plakasiz.jpg

astra8.jpg

plakasiz1.jpg

astra2.jpg

big15369700u9x.jpg

astraasa.jpg

15369700tva.jpg

astra9.jpg

big15369700h7k.jpg

işte ben seni bu yüzden seviyorum
tüm gsı sevdalılarını bahar geliyo geldi :) bi gsı buluşmasıdaha yapmamız lazım yakındır ...

işte ben seni bu yüzden seviyorum
tüm gsı sevdalılarını bahar geliyo geldi :) bi gsı buluşmasıdaha yapmamız lazım yakındır ...

Abi benimi seviyosun gsi yimi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Geri