1996 sfi 1994 oldu farklar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhahahahahaha banada oluyo arada bi daha durucam :):) bakalım neolacak
osmana versem arabayı gsi osman kesin alır müşteri diye :):):):)

Abi vallaha Gecen Bahceli 7 de (sizin nami diger Bagdat caddesi gibi diyelim) Ikitane Nasil guzel kizlar ama Cok hizli yola inip El kaldirdilar. Yav diyorum Dursammmi :))))))))))))) Durmadim tabiki gercekten Taxi diye el kaldirdi .Ama maalesef Durmayip tam yanlarindan gecerken Camim acik DURSANA GERIZEKALI dedi az ilerilerinde durdum .Gercekten sinirliyim ama .Kapiyi actim indim NEDEN DURACAKMISIM DEDIM ? Ama gercekten sinirliyim. Bukadar embesillik olmaz yaaa. Musterin yokkkkk durmuyorsun dedi (Bu olay ama kisa zamanda gerceklesiyor :) Bende dedim ki Hanimefendi ne musterisi ne diyorsunuz Her geceni arabamami almam lazim dedim (Ama gercekten is ciddiye bindi Guzellik muzellik yada abuk sabuk bisey degil) hala diretiyor HALA ANLAMADI TAXI OLMADIGINI. En sonunda Uzatiyorumda isi gulucem artik . Siz dedim ne diye el kaldirdiniz ? TAXI dedi bidaha bakarmisiniz arabaya TAXIYE benzeyen bir durum varmi BANA HALA AMA SARIIIII Diyor :)))))))))))))))
Neyse OZUR DILEDILER. araci gittim kahve icecegim bir cafenin karsisina cektim Kahvemi aldim oturuyorum Kizlar gelmesinmi :))))))))))) TEKRAR OZUR DILERIM PARDON GEC IDRAK ETTIM ANNEM HASTANEDEYDI YANA YATTI CAMURA BATTI VS VS . bende onemli degil dedim .Ama hayatimdaki en rezil durumlardan birisi :)

abi vallaha gecen bahceli 7 de (sizin nami diger bagdat caddesi gibi diyelim) ikitane nasil guzel kizlar ama cok hizli yola inip el kaldirdilar. Yav diyorum dursammmi :))))))))))))) durmadim tabiki gercekten taxi diye el kaldirdi .ama maalesef durmayip tam yanlarindan gecerken camim acik dursana gerizekali dedi az ilerilerinde durdum .gercekten sinirliyim ama .kapiyi actim indim neden duracakmisim dedim ? Ama gercekten sinirliyim. Bukadar embesillik olmaz yaaa. Musterin yokkkkk durmuyorsun dedi (bu olay ama kisa zamanda gerceklesiyor :) bende dedim ki hanimefendi ne musterisi ne diyorsunuz her geceni arabamami almam lazim dedim (ama gercekten is ciddiye bindi guzellik muzellik yada abuk sabuk bisey degil) hala diretiyor hala anlamadi taxi olmadigini. En sonunda uzatiyorumda isi gulucem artik . Siz dedim ne diye el kaldirdiniz ? Taxi dedi bidaha bakarmisiniz arabaya taxiye benzeyen bir durum varmi bana hala ama sariiiii diyor :)))))))))))))))
neyse ozur dilediler. Araci gittim kahve icecegim bir cafenin karsisina cektim kahvemi aldim oturuyorum kizlar gelmesinmi :))))))))))) tekrar ozur dilerim pardon gec idrak ettim annem hastanedeydi yana yatti camura batti vs vs . Bende onemli degil dedim .ama hayatimdaki en rezil durumlardan birisi :)
eeee okan abi. Kizlar oturdumu bari masana:d

Astra yı bilmem ama Kadett'i Türk ler üretmiş. Kadett Türk mühendisliğidir.Gurbetçi dedelerimizin bize emaneti :D
O yüzdendir ki sende olduğu gibi bende de patlıcan kebabı rengi var :)

Bak bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler Emre abi ;)

Taxi muhabbeti güzelmiş ama :D :D :D Ne kadar dikkat çekici bir renk olduğunu resmen kanıtlamış :)

Abi vallaha Gecen Bahceli 7 de (sizin nami diger Bagdat caddesi gibi diyelim) Ikitane Nasil guzel kizlar ama Cok hizli yola inip El kaldirdilar. Yav diyorum Dursammmi :))))))))))))) Durmadim tabiki gercekten Taxi diye el kaldirdi .Ama maalesef Durmayip tam yanlarindan gecerken Camim acik DURSANA GERIZEKALI dedi az ilerilerinde durdum .Gercekten sinirliyim ama .Kapiyi actim indim NEDEN DURACAKMISIM DEDIM ? Ama gercekten sinirliyim. Bukadar embesillik olmaz yaaa. Musterin yokkkkk durmuyorsun dedi (Bu olay ama kisa zamanda gerceklesiyor :) Bende dedim ki Hanimefendi ne musterisi ne diyorsunuz Her geceni arabamami almam lazim dedim (Ama gercekten is ciddiye bindi Guzellik muzellik yada abuk sabuk bisey degil) hala diretiyor HALA ANLAMADI TAXI OLMADIGINI. En sonunda Uzatiyorumda isi gulucem artik . Siz dedim ne diye el kaldirdiniz ? TAXI dedi bidaha bakarmisiniz arabaya TAXIYE benzeyen bir durum varmi BANA HALA AMA SARIIIII Diyor :)))))))))))))))
Neyse OZUR DILEDILER. araci gittim kahve icecegim bir cafenin karsisina cektim Kahvemi aldim oturuyorum Kizlar gelmesinmi :))))))))))) TEKRAR OZUR DILERIM PARDON GEC IDRAK ETTIM ANNEM HASTANEDEYDI YANA YATTI CAMURA BATTI VS VS . bende onemli degil dedim .Ama hayatimdaki en rezil durumlardan birisi :)

abi bende bu renkten istiyorum :D:D

yav okan banada arada el kalkıyo 2 sny içinde boyun eğik pardon işareti tek kapıyı görünce be kardeşim bizde öle yavaş yavaş girsek adam hatun her neyse görecek üstde levha olmadığınıda çat diye biten bi araba el hoop havaya :):):)

snn duruma gelince alsana be kadreşim arabaya sonrada taksimetren yok kavgası tam gizli kameralıksın yaa muhahahaha

yav okan banada arada el kalkıyo 2 sny içinde boyun eğik pardon işareti tek kapıyı görünce be kardeşim bizde öle yavaş yavaş girsek adam hatun her neyse görecek üstde levha olmadığınıda çat diye biten bi araba el hoop havaya :):):)

snn duruma gelince alsana be kadreşim arabaya sonrada taksimetren yok kavgası tam gizli kameralıksın yaa muhahahaha

Evlenecegim abi KITIR KITIR DOGRAR BENI .
Kacamamda Benle kalkis yapiyo benim hatun :)
Bide bide oyle isi biliyor ki . Puntoya Bide Celox koydurmus nerden buldu ise basinci actirmis Frene basiyor dolduruyo Turboyu SIKIYOSA gel diyo Kadett le kalkiyorumda yav ne iste punto dedim Demez olaydim Koydu 2 boy bi anda Felegim sasti yetisene kadar isiga geldik Bana nanik yapiyo :)

Sen gel diyorsun al kizlari NASIL KACICAM BANA ONU SOLE :))))
Seviyorum zaten :)))))))))))))))

süper olmuş gerçekten elinize sağlık iç mekan fotolarınıda eklerseniz onları görürüz maşallah kazasız belasız günlere

:kop: :kop:

yakından da gördüm 10 numara. arkandan geliyorum okan abii :)))

Geri