1998 astra g lpg'de iken rölanti problemi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memin60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memin60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Nis 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 98 astra g aracım var.aracım lpg de ve rolantide iken devir saati yukarı aşağı dans ediyor hatta bazen stop ediyor.yeni motor bakımı kısacası sekman attırdım ama problem son gaz devam ediyor. Benzinde sıkıntı yok ama gösterdiğim kimi usta lpg sisteminde problem var derken kimiside bu aracın hava problemi var diyorlar. bilgisayar bağlıyoruz herhangi bir arıza görünmüyor.gaz kelebeğini filan temizlettim...farklı bir öneriniz var mı çok canımı sıkıyor bu durum.
lpg markası lovato.
 
Gaz kelebeği temizlendikten sonramı başladı bu mesele eğer öyleyse adaptasyon sorunu olabilir. Eğer daha öncede varsa rölanti motorunda porblem olabilir kontrol ettirmenizde fayda var.
 
lpg fişlerini iyi bir lpg'cide kontrol ettir istersen bende 3 ay önce aynı işlemi yaptırdım sekman attırdım tamirci toplarken lpg'nin fişlerini yanlış takmış araç sürekli stop ediyordu iyi bir otogazcıya gittim ve düzelttirdim şu an normal çalışıyo :)
 
egr iptal edildi mi ?
 
egr iptal edildi mi ?
a

Kardeş EGR nin iptal edilip edilmediği konusunda bi bilgim yok.Aracım sekmandan öncede aynı sıkıntıyı yapıyordu.dün bidaha bilgisayara bağlattım usta map sensörünün arza gösterdiğini söyledi, başka ustalarada bağlatmıştım ama onlar farketmemişlerdi. Map sensörünün işlevini internetten araştırmaya çalıştım ama tam bir bilgi sahibi oldum desem yalan olur. yalnız map sensörünün fişini çıkardığım zaman rölanti normale dönüyor onu denedim bugün, tabi motor arıza lambası yanıyor o zamanda :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 04:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 04:48 ----------

Gaz kelebeği temizlendikten sonramı başladı bu mesele eğer öyleyse adaptasyon sorunu olabilir. Eğer daha öncede varsa rölanti motorunda porblem olabilir kontrol ettirmenizde fayda var.

yok gaz kelebeğini bu sorun yüzünden temizletmiştim zaten.Map sensörü arızalı dedi dün bi usta, insallah ondandır, bir astracıdan alıp deniycem sorun çözülürse siparış vercez artık.
 
Geri
Üst