1999 megane 2.0 rxt - 1999 opel vectra 2.0 cd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yok hayal görüyor. hemde megane ile ilginç .... :D

:kop: :kop: :kop: arkadaşlar yanılıyorsunuz.megane çok iyi toplar.ama arkadan NAL.....:kop: :kop: :kop:

vectrayla megane karsılastırması yapılmaz ancak kendı segmentınde bırcok aractan onde oldugu bır gercek...

ne dion yani megan gçermiiii senin 2008 i 1996 ile geçerim ben

vecto onu hallaç pamuğu gibi atar ayrıca bizde 2007 dci megane de var güzel iktisatlı arabadır hakkını yemeyelim

İlk kalkışta megane kilo avantajı ve kısa oranlı vitesin avantajını yakalar.Ama 90 dan sonra opelin torku ezer onu.

Ama şunu söylerim, 2001 megane 2.0 cupe benim bmw nin arkasından egsoz dumanını kokluyor :)

İlk kalkışta megane kilo avantajı ve kısa oranlı vitesin avantajını yakalar.Ama 90 dan sonra opelin torku ezer onu.

Ama şunu söylerim, 2001 megane 2.0 cupe benim bmw nin arkasından egsoz dumanını kokluyor :)

forumda yazmadigim yer kalmadi kemal abi yakalayamiyorum seni sanirsam :) senin bmw e39 kasami?

2.0 8v motorlar öyle çok da boş motorlar değiller. misal vectra a 2000i. megan kullanmadım ama vectranın öyle aman aman bir fark atacağını da sanmıyorum.

eski arabamız megane 2.0 rxt idi ve baya iyi hızlanıyordu kalkışta bence vectrayı sollar ama sonrasında vectra yakalar... Ama asıl olan bunu trafiğe açık yollarda yapmamaktır diyorum...

Geri