2.0 motor vectra ya tüp nasıl olur???? (ACİL)

performans kaybı olduğunu sanmıyorum.. kullanıyorum gayet memnunum... mazot 1 ytl olana kadar gayet makul bi sistem...

bence taktır ben yeni taktırdım yakıt çok ekonomik. tek sorunum ara sıra o da sıcaklardan oluyor sanırım 02 sensörü arıza lambası yanıyor
onun dışında herşey normal. güç kaybını da hissetmedim

bende 2004 astra enjoy var,parm olursa brc taktırmak istiyorum.Ama sounlurı okuyunca karar veremiyorum.Sıralı sistemi herkes övüyor bilmem ne yapmalı..

hiç bekleme hemen cdx i al..tak tüpünü de rahat rahat konforu yaşa

bende yenı taktırdım 98 vectra cd otomatık tartarini taktır veya brc sorun yasamazsın ama ıyı servıste taktır

ya arkadaslar eleman bu konuyu neredeyse 1 sene once acmıs bende cdx ın ustune 3 araba daha degıstırmıstır sız hala tak takma dıyonuz.
lutfen bıraz daha dıkkat

2.0 ile 1.6 nın yakıtı aynı. asıl 1.6 alıcaksan taktır. hem senin için değişen birşey olmayacak benzinden kazandığını düşüneceğinin daha fazlasını kaybedeceksin bence. Parçaların maliyetlerini araştır istersen bi de ondan sonra taktırmayı düşün. Benim fikrim bu. yinede sen bilirsin. BENCE OPELİ ZİYAN ETME

arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim allah razı olsun çoğunluk taktırmadan yana :D:D
ama 2.0 motor alırsam taktırırım şu an çok kararsızım arkadaşlar 1.6 mı yoksa 2.0 mi diye inş ilerleyen zaman göstercek bunu
Nasip olursa alırsam mutlaka arabacığımı yayınlaycam sitede :) benim gönlümde 2.0motor da
neden derseniz konfor be kardeşim :D Bide full+full

Sağlıcakla kalın
SAYGILAR....

bende de 2000 motor var..zaten 2000 motor olunca daha iyi oluyor.performans olarak fazla etkilenmiyorsun.Bende brc seq 24 var ve oldukça memnunum.tavsiye ederim

bende de 2000 model 1.8 vectra cd var bende çok kararsızım ayda 300 km yok yapan senede ortalama 10000 kn yol yaparım araç 1 uıldır bende sizce taktırmalımıyım teşekkürler

brc seq 24 fiyatı nedir birde yakıt tüketimim 420 yi buluyo şehir içi.sizde durum nedir ne yakar

Geri