Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgelmiş araç opc değil opc olarak bilinen motor x20xer motor olarak geçiyor astralarda var.
Ve kapağım yazdırma değil orjinal gm parçası.Almanyadan getirtmiştirm
aracınız 213 km max hıza sahip bayır aşağı salarsanız fiziki etmenlerle kadran sonu görürsünüz.bayır aşağı salıp 230 u geçince çatırtılar,şaseden sesler duyduğum için ileri gitmedim ben
x20xev motor numarası o zaman normal dıyorsunuz spor modda bu performansa cıkısı cunku ben normal yolda 5. vitese 200 km/h de attı sonra zorlamadım arabayı
3 farklı Vectra denedim, Denediklerim hep otomatik, bakımlı araçlardı. Baya fark derken? Hp olarak mı tork olarak mı? x20xev 136hp, 188nm tork aklımda. 50-180 rolling de şansları hiç yok. Sanırsam dragda da olmaz. Düz ile denemek lazım.
1.3 aracımda, 110hp 275nm tork ve 6 ileri var. Düzlere de saplayabilir belki?
Benim düldülüm şuan sessiz yatıyor sanayide 2 gündür.
Cumartesi şanzıman yağını değiştirdim.pazar sabahı bi baktım alt taraf göl olmuş.dükkana götürdük kaldırdık bi baktık
Şanzıman yağ boşaltılan tıpanın içinden başlamış dışarıya çıkmış köşeyi dönmüş bir çatlak var.Altını vurmadım.Yağ değişirken başındaydım.Çokta sıkılmadı
Ama neden böyle oldu bilmiyorum.Kaynakçının müsait olmasını bekliyor garibim.