2.0 vectrayı geçtim :)

vectra 2.0 cd ve gls vites araliklari cok uzundur.. Bi de gt deneyin yada f 18 sanziman takili cd yada gls.. Ne kalkista ne sonrada yetisemez 1.6lar

Bizim aydında arkdaşın babası var hacı, bildiğin kelli felli sakallı takkeli bir amcamız 2001 model Mercedes E320'si var. Adamın tipine bakıpta çok üzülen insan tanıyorum :)

:kop: Sorma Alp abi geçende egzantrik değişimine götürdüm aracı kmsi gelmişti...Karşı dükkanı süzüyordum saab vardı 1.9 dizel turbosunun yazılım güncellemesi mi ne yapıyorlardı...O sırada a8 geldi 4.2 quattro lardan long kasa dedikleri...Sonra içeriden mollanın biri inmez mi?Sakallar göbek deliğine kadar inmiş.Boy 1.60 falan anca Şaşırdım kaldım.Yeşil pelerin onun içinde yine o tonlarda gömlek alttakini hiç sorma şalvar mı yoksa don mu ne söyleyeyim bilmiyorum.Sonra ustalar karşıladı hemen.Ustalara yağına suyuna neyin bakın şunun oğlum dedi...Dondum kaldım sonra öğrendim bizim bursanın torbalı elemanlarındanmış :D

Son düzenleme:
gtc 2.0t vs gsi kapışması diye bir konu var ona dönmesin olay :) -1.6 astra vs 2.0 vectra-

denemiyozmu :D

vay beeeee... :D:D

Bizim aydında arkdaşın babası var hacı, bildiğin kelli felli sakallı takkeli bir amcamız 2001 model Mercedes E320'si var. Adamın tipine bakıpta çok üzülen insan tanıyorum :)
benim içim yanıyor abi :):) 2009 model mercedes e220 Allah kimseye o duruma düşürmesin ayakta zor duruyor ama mercedes biniyor :cry::cry:

ferrariyide geçebilirsin, basmassa geçersin

çoğu zaman bende basmadığımda,beni geçenler kendilerini geçti zannediyolar....

sonuçta piste değiliz,yoldayız trafikteyiz ,kimsenin bişey ispatlama durumu yok...

böyle bir hevesin var ise,tuzladaki pistte drag kalkışları yapılıyor..autuclubturkey düzenlemişti,orda herkes sonuna kadar basıyo....stresini atarsın..
İşte olay bu kadar.

vectraların çoğu cacık olmuş durumda adam gibi bi vectra olsa görürüm :)

Neredeyse herkes geçemez demiş, bari ben arkadaşdan yana olayım dedim :D. Valla bana göre her iki aracın teknik verileri ortada iken arkadaşımız Vectra'yı geçse ne geçmese ne. Bu tür işlerde araç kadar sürücü de önemlidir.

Neredeyse herkes geçemez demiş, bari ben arkadaşdan yana olayım dedim :D. Valla bana göre her iki aracın teknik verileri ortada iken arkadaşımız Vectra'yı geçse ne geçmese ne. Bu tür işlerde araç kadar sürücü de önemlidir.
Kızdırmayın savaş abimi hepinizi tokatlar vala vectra'yla.. :D:D

Geri