vectra 2.0 cd ve gls vites araliklari cok uzundur.. Bi de gt deneyin yada f 18 sanziman takili cd yada gls.. Ne kalkista ne sonrada yetisemez 1.6lar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim aydında arkdaşın babası var hacı, bildiğin kelli felli sakallı takkeli bir amcamız 2001 model Mercedes E320'si var. Adamın tipine bakıpta çok üzülen insan tanıyorum![]()
benim içim yanıyor abiBizim aydında arkdaşın babası var hacı, bildiğin kelli felli sakallı takkeli bir amcamız 2001 model Mercedes E320'si var. Adamın tipine bakıpta çok üzülen insan tanıyorum![]()
İşte olay bu kadar.ferrariyide geçebilirsin, basmassa geçersin
çoğu zaman bende basmadığımda,beni geçenler kendilerini geçti zannediyolar....
sonuçta piste değiliz,yoldayız trafikteyiz ,kimsenin bişey ispatlama durumu yok...
böyle bir hevesin var ise,tuzladaki pistte drag kalkışları yapılıyor..autuclubturkey düzenlemişti,orda herkes sonuna kadar basıyo....stresini atarsın..
Neredeyse herkes geçemez demiş, bari ben arkadaşdan yana olayım dedimgeçemez abi
Kızdırmayın savaş abimi hepinizi tokatlar vala vectra'yla..Neredeyse herkes geçemez demiş, bari ben arkadaşdan yana olayım dedim. Valla bana göre her iki aracın teknik verileri ortada iken arkadaşımız Vectra'yı geçse ne geçmese ne. Bu tür işlerde araç kadar sürücü de önemlidir.