2.0 vectrayı geçtim :)

Sağolasın savaş abi :)
Bende zaten kalkıpta astra vectradan hızlı araba demedim,makine mühendisi adamım aynı serinin arablarından 1.6 motorun 2.0 dan iyi olacağını iddia edecek kadar manyak değilim.
Mehmet, sen hiç bir satırında Astra Vectra'dan hızlı demedin ama bunu öyle algılayanlar da oldu. Vectra'cıların bu işe çok bozuldukları belli, bu işlerde bozulma, alınma olmaz, beni ne arabalar geçti, aynı araba ile ben ne arabaları geçtim, lastik havaları bile bu tür işlerde etkendir. Bir Vectra kulanıcısı olarak ben bu duruma bozulmadım.

Bugün beni bir woswos geçti çok gücüme gitti :)

vectracılar bosuna atlamasınnn.

geçmiş işte adam bu kadar basit:D:D:D

Savaş abi, Berat ve diğer ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar sizlere teşekkür ederim. Sadece sohbet olsun diye açmıştım konuyu ama bu kadarda fanatiklerin çıkacağını bilmiyordum, yarış teklif eden bile oldu artık o kadar ki.

Cidden ya konu aldı başına gitti vectracılar başıma ödül koyacaklar yakındır.

Savaş abi, Berat ve diğer ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar sizlere teşekkür ederim. Sadece sohbet olsun diye açmıştım konuyu ama bu kadarda fanatiklerin çıkacağını bilmiyordum, yarış teklif eden bile oldu artık o kadar ki.

bi deneyelim yav ahahahahaha
vekra 2.0

kardeş bu forum böyle çok şen ve gaz arkadaşlar var eğlenceli ortam :D

1.4 arabamla kapışırım. 2.0 vektra ile doluracaz 95okan 40lt benzin en uzun km kim yapacak diye :)

Gazladı gazlamasınada, bende zaten diyorum ya sürücü işi bilmiyor yada adımın motor kör sağır dilsiz :)
Ama bir keresinde de teyzemler istanbuldan aydına geldiğinde kuzenim altında 2.0 vectra vardı (Kuzenim benden 4 yaş küçük ve emin olun benden ve çoğunuzdanda çok çok daha iyi gazlar 1.2palio ile adam neleri geçiyor biliyorum ). O zamanda bi bakalım abicim ne kadar yiyecek vectra astrayı diye. Hiçde plaka okuma mevzusu olmamıştı hızımız 140 lerde iken 2 yada 3 araba boyu fark vardı ve hızımızı arttırmamıza rağmen mesafe sabit kalıyordu.
Neyse konu baya bi uzadı. Ama işin açıkcası 1.6OPC corsa ile adam geçmek baya eğlenceli olur. O derece küçük kasada 192 beygirin kalkışı sonrasında bir çok merco bmw honda nın hali içler acısı olur :)

Valla Kusura Bakmayın Ama Vectramı Satalı 4 Gun Oldu Bu yazıyı Okuyunca Guldum Resmen 1.6 Astra Vectrayı Tokatladı Imkansız Otesı Bısey Bu astranın kalkısta Sadece Burnu Gecer Sonrasını Soylemıyorum vites kacırmadıkca boyle bısey olamaz Defalarca Denedım ve basıma geldı bıde arkadas Palio 1.2 64 Bg Lık Araba Ile Neler Gectıgını Soyluyo Kuzenının Bunada Ayrı Bı Guldum Mıllet Sızle Dalga Gecıp Yol Verıyodur Kendınızı Uzmeyın Bozulmayın Dıye

Geri