2.El Vectra yada C'MON... Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vaytek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsayı falan boşver ya 1.2 motor beni hiç tatmin etmedi şahsen.2004 vectra km iyi gibi.sunroof ve xenon olması güzel.fiyatı sana göre iyiyse vectrayı al.vectra nerde corsa nerde.birde astradan corsaya binmek var

Bendede 2004 vectra var corsa ile arasında dünyalar kadar fark var yakıtı biraz fazla ama o kasaya çok normal bence
hem ikisinin kıyaslanması bile çok komik...

bence astradan sonra corsanın donanımı bile az olucak,,,sıfır olması tabi sorunsuzluk ve kafa rahatlığı açısından iyi,,,,ama vectra temizse gerçekten çok zevk alarak kullanıcağınız bi araç olur,,benim aracımda 2004 model ve sunroof lu cidden keyifli bi araç,,,fiyat olarakta öle abartı pahalı değil bence,,sonuçta km si düşük ve donanım ekstralı olan bi araba eğer temizsede elbetteki piyasadaki diğer araçlardan pakalı olucaktır yoksa artık 22-23 lere bile 2003 model vectralar veriyolar ama suratına bile bakılcak durumda değil çoğu yada kmsi çok fazla,,,,benzin olarakta çok korkmayın açıkcası sizin aracınızdan belki km de 20ykr felan daha fazla yakar o kadar,,,,ki bence nerdeyse aynı yakıcaktır...............

kardeş fiyat çok yav biz 2 hafta kadar önce 25.000 e aldık 72.000 de

corsayı falan boşver ya 1.2 motor beni hiç tatmin etmedi şahsen.2004 vectra km iyi gibi.sunroof ve xenon olması güzel.fiyatı sana göre iyiyse vectrayı al.vectra nerde corsa nerde.birde astradan corsaya binmek var

takasta iyi fiyat vermişler. orası kesin. burak sana da ne diyeyim ki bilmiyorum. tatmin olma durumu kişiden kişiye değişir tabi. :D

Sakın vectra gibi bir araçta 2. ele girme sıfır al kafan rahat olsun! yinede sizin tercihiniz!.. :)

Az önce Gedizler otomotivdeydim. 2005 model Vectralar var. 79 binde falan. 24.000 YTL olanda var. 28.000 olanda. Ama Xenon yada sunroof yok. Şimdi opel fiyat listesine baktım. Xenon 2000 ytl, Sunroof 1700 ytl. Herhalde 28.000 normal bi fiyat gibi geliyor bana.

corsa dizel olsa biraz sıcak bakardım ama oda benzinli ise vectranın asaleti yeter

28 bin normal olurmu yav 2. elde sunroof ve xeon fiyatlara çok etkisi olmuyor.28.000 e azıcık kassan elegance bulursun yav :D

mesela bu

http://www.araba.com/1305011.html

Opel Vectra 1.6 Elegance
Sahibinden 2.EL Otomobil
spacer.gif
28.500 YTL - Peşin
Vites Tipi: Düz VitesYılı: 2004Kilometre 41000Silindir Hacmi: 1600 cm³Yakıt Tipi: BenzinMotor gücü: 105 BG (77 KW)Renk: Gümüş Gri

Geri