2.El Vectra yada C'MON... Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vaytek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence vectra ama dediğin vectra o kadar para etmez arkadaşım onun değeri 25000 civarı ne kadar temiz olursa olsun

175.000 km'de 2000 model opel astra CD otomobilim var. Değştirmeyi düşünüyorum. Geçenlerde bir galeride 54.000 km'de 2004 model Vectra Comfort gördüm. Xenon far ve Sunroof da var. Takas yapmak istedim. 28.000 ytl dediler. Üzerine 12.000 versem olacak. Bu arada C'MON reklamlarını gördüm. 1.2 Corsa Enjoy 27.000YTL civarında. Benzin harcama konusunda çok tasarruflu...
0 km bir araç mı alsam yoksa Vectra'yımı düşüneyim. Ya da hiç değiştirmesem mi? Vectra alacak olsam şu an kullandığım astra ile benzin harcama kıyaslaması nasıl acaba? Gönlüm vectra'dan yana. Sizce ne yapmalıyım.?

Bence 2. elle falan uğraşmayın.!.2 yerine biraz fazla verip 1.4 olan cmondan alın hem performans olarak tatmin eder hemde yakıttan çok farkeder.en önemlisi başınız ağrımadan5 sene binersiniz.zaten 2 yılda garanti verirler oh yemede yanında yat.vectra nekadar temiz olsada kesin bi sıkıntı yaratır.üstelik corsadan çok fazla yakar.saygılar.

temiz bir vectra b bulursan hiç yukarısını düşünme derim. paranda cebinde kalmış olur...

kesinlikle ihtiyacına göre düşün eğer arabaya 5 kişi binecek yükleyip kullanıcam diyosan hiç düşünme vectra al ama yok en fazla 2-3 kişi binerim fazla yüklemem çokda performans beklemem ve az yaksın yeter diyosan adres cmonn..

bende bı vectra kullanıcı olarak tavsıye ederım ama baktıgının fıyatı yuksek

temizse vectra gerçi fiyatı biraz fazla ama eğer vectra temiz değilse C'mon al

evet fiyat yüksek taş catlasın 25500tl o da sunroofa verdim 27000 uçuk bir fiyat

Geri