2. Kapadokya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-

Çok fazla araçlarla gezmeden Uçhisar, Göreme, Avanos, Zelve, Ürgüp yaparız. Daha sonra mangal vs boğazlar meselesine geçeriz :)

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-...

artıralım hadi sayıyı...

09:00- ilk buluşma ve tanışma

sırasıyla;

avanos - özkonak yeraltı şehri, zelve
göreme - kılıçlar vadisi

gezisi.

öğleden sonra 13:30-14:00 gibi

ürgüp - damsa barajı (piknik)

17:30-18:00 ayrılma

tarih olarak nisan ayının 2. veya 3. haftası olabilir diye düşünüyorum.

açıkçası benim aklımdan geçen bi program bu yönde. ilk buluşmada çok fazla yol yaptık bu sefer ki biraz daha muhabbet üzerine olabilir diye düşünüyorum. öğleden önce bir güzel gezeriz. öğleden sonra alırız malzemelerimizi, yakarız mangalımızı... ohhh miss miss...

özkonak yeraltı şehri biraz uzakta kalıyor. oraya araçlarımızla gideriz hem güzel bir konvoy oluştururuz yine.

zelve ve kılıçlar vadisi ne kadar mesafede bilmiyorum ama güzel bir yürüyüş parkuru olur diye düşünüyorum. zaten zelve'de yürümek gerekiyor biliyorsunuz. belli bir yere kadar araçla gidebiliyorsunuz.

kendimi capon trustler gibi hissettim bir anda bu yürüyüş aklıma geldide... :kop:

programda değişiklik yapılabilir. sadece bir öneri benim ki ;)

www.opelim.net olarak genel bir buluşma üzerine de program yapılabilir. yönetim bu fikri değerlendirmeye alır mı bilmiyorum ama program biraz daha sadeleştirilebilir. tarih düzenlebilir.

tarih olarak Mayıs - haziran başı gibi daha uygun olur diye düşünüyorum ben... bahadır seninde saatleri hallederiz kardeşim...programa gelince özgüç abiyle irtibat halinde olalım bahadır güzel bir program kurarız inşallah...

Bende belmeye çalışırım nöbet vs olmazsa tam
tarih belli olursa iyi olur

yakın zamanda belli olur...konuyu takip edin...ismini yazıyorum...

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-...

yokmu artıran...

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmaniandevil
11-...

Ankara dan konvoy yapalım :D yazın Angaralılar :)

Ankara dan konvoy yapalım :D yazın Angaralılar :)

olur vallaha aksaraydan konvoya dahil oluruz...;)geçen sene çok aksiyon dolu heycan dolu komdedi dolu sımsıcak süper bir gezi olmuştu...bu sene sayıyı daha fazla olmasını temenni ediyorum...

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmaniandevil
11-...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri