2. Kapadokya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz beni de, geçen senekini kaçırdım, bu kaçmaz.

bahadır hazırladığın planı revize edip tekrar ayarlayalım,,, birbirine uzak yazmışsıni, ben onu biraz daha kolaylaştıralım, ne dersin,,,
tamamdır.. ;)

özellikle Ankara ekibine sesleniyorum!

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmaniandevil
11-Rotweiler
12-

hadi bakalım, tarih henüz belli değil ama geçen seneki zamana denk getirebiliriz,,, havalar fena değildi o zaman,,,

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmaniandevil
11-Rotweiler
12-suskun368
13-

1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmanirandevil
11-Rotweiler
12-suskun368
13-

bahadır, olmazsa geçen seneki buluşmanın fotoğraflarını tekrar yayınlada arkadaşlar ne kaçırdıklarını tekrar görsün,,, bide konu başlığını 2.KAPADOKYA BULUŞMASI olarak değiştirebilirsen daha iyi olacak diye düşünüyorum, eski buluşma konusu ile karıştırılabilir,,,

bahadır, olmazsa geçen seneki buluşmanın fotoğraflarını tekrar yayınlada arkadaşlar ne kaçırdıklarını tekrar görsün,,, bide konu başlığını 2.KAPADOKYA BULUŞMASI olarak değiştirebilirsen daha iyi olacak diye düşünüyorum, eski buluşma konusu ile karıştırılabilir,,,

özgüç abi başlık konusunu savaş abiyle irtibata geçerek ben hallederim...resimlere gelince resimleri yükelrsek asıl o zman karışıklık ortaya çıkmasın...:Dbu arada eski konuya mesaj atarak link ekleyerek buraya yönlendirdim abi zaten...eski konuya yorum yazılmadığı sürece o konu bu konunun önüne geçmez zaten...

Son düzenleme:
1-İBRAHİM29
2-bacadir68
3-suluboya44
4-canım opelim
5-olciyak
6-ndipi
7-marikan
8-Bulent SARI
9-vural5038
10-tasmaniandevil
11-Rotweiler
12-suskun368
13-

sayıyı arttıralım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri