Ellerinize sağlık fotolar güzel çıkmış..Birazda sayımız daha fazla olsaydı Daha iyi oLUcaktı bence ama ekip sağlamdı el freni çekenler dahil ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş sebebiyle aranıza katılamadım. öğleden sonra bir kaçamak yaparım umudum vardır ancak sbs sınavının yaklaşmasından ötürü öğrencilerin yoğun talepleri karşısında işlerim ancak saat 15:30 gibi bitti. orada olamasamda buluşma dönüşü yine de mini bir buluşma yaptık biz İbrahim, Sinan ve eşi, Ümit abi, eşi ve kızları, ben ve nişanlım olarak. fotoğraf çekmeyi unuttuk sizleri tanımak güzeldi. en yakın buluşmada tekrar birlikte olmak dileğiyle...
bu arada Özgüç abi bir mangal yapsaydında bende gelseydim olmaz mıydı? 30 dk için bile gelirdim o zaman
Çok güzel bir gündü. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yolculuğu birlikte yaptığımız Sinan (sinan_55) e ayrıca teşekkür ederim.
ümit abi bende sana cok teşekkür ederim. hızlı ve keyifli bir yolculuktu
ibrahim bu arada senin mont bizimle ankaraya gelmiş hava değişikline ihtiyacı varmış herhalde montun.
he ya bende bugun farkettim eve geldim bir kagıt arıyordum dedim montun cebindedir ara ara mont yok sonra sen geldin aklıma...unutmuşum...
Tamam işte, Abanta giderken alırsın
hatta VW Passat 2.0 tdı anca taşır montu.Tamam işte, Abanta giderken alırsın