O zaman en güzel araç saab. Üstüne tanımam. Rakibi volvo. Sadece baskı balata fiyatı 1000 lira. Ama konforu paha biçilemez
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parçası ucuz arabamı var ?
çıkma parça kullanacaksınız o zaman. 300 tl far için normal...
kaç tane volvoya bindiniz baskı balatasına 1000 tl diyorsunuz ? volvonunda baskısı luk. sanırım valeo üretimide varmış ama bana servis luk verdi...O zaman en güzel araç saab. Üstüne tanımam. Rakibi volvo. Sadece baskı balata fiyatı 1000 lira. Ama konforu paha biçilemez
bencede 1000 lira baya abartı veya bi önyargı. muhtemelen 1000 lira veren olduysa ona baskı balata hid.debriyaj bilyası vs hersey dahil vermiştir benim tahminim.
kaç tane volvoya bindiniz baskı balatasına 1000 tl diyorsunuz ? volvonunda baskısı luk. sanırım valeo üretimide varmış ama bana servis luk verdi...
ayrıca konforu paha biçilemez demişsiniz ama ben volvodaki konforu birçok arabada buluyorum...
2005 s40 baskı balatasını 1 ay önce değiştirdim. altunizade volvodan orjinal baskı 350 lira 100 lira işçilik verdim...
2003 2004 ve üzeri SAAB motor ve periyodik değişen parçaları GM ürünüdür, orijinal GM opel parçası ne kadarsa SAAB da o kadardır, parçacıların saplamaya çalışmalarını hiçe sayarsak fiyatları aslında makuldür. SAAB'ı ve VOLVO'yu isveç malı sanan arkadaşlara duyurulur, SAAB amerikan, VOLVO ise çin malıdır.
kimse focusa yorum yapmamıs ama bence 20bin civarına o eski kafa focusu alacagına astra g vectra b2 düşün derim. focus kalite olarak yanına yaklasamaz. ama piyasası onemli değil konfor ve gösteriş olsun diyosan güzel bi volvo s40, 307, 406 olabilir benceYaparlar abi konyadan ve adanadan herşeyi beklerim
edit: serhat abi mesajını alıntı şeklinde buraya taşıdım; http://www.opelim.net/forums/internetten-paylasimlar/93952-satilik-favori-arac-ilanlariniz-37.html
Burada tartışalım
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:52 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:05 ----------
edit 2: kimse söylememiş ama 2000-2004 arası ford focus'lara ne diyorsunuz?
misal şöyle bişey; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...en-boyasiz-ve-hatasiz-orjinal-159352714/detay
Evet biliyorum da ben şuanki mülkiyetinden bahsettim, SAAB ve VOLVO insanların gözünde isveç imajı yaratan firmalar ancak biri GM biri Geely'nin sahibine ait. S40-t4/ s70-t5/ c70-t5 gibi arabaları son volvolar olarak görüyorum, mülkiyet hakkıyla beraber özlerini de kaybeden firmalar oldular...