20.000 liraya hangi arabayı alırsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam mobilden attığın için link açılmıyor pc'de...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:27 ----------

20000 liraya dizel 407 diye okudum onu, yeminle yanaşıyodum sana haydarla :sopa: :D
406'lara bi bakayım... Bunlar hakkında bilgin var mı? SV? ST?.. Ve en az kaç model olacak...

edit: bakıyorumda eli ayağı temiz bi 2.0 hdi kalmamıski ya, km'ler uçmuş yıpranmış vs... böyle bi araba anca ilk sahibinden alınır... şunu beğendim; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ar-kayitsiz-406-sv-full-paket-158835961/detay

Dedigim aracin İlan no 159531655

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabiki 406 407 ler sana gitmez Ahmet :) Bu araçlar (406), fransız mercedesi diye geçer...Peugeotun ürettiği en iyi araç bana göre...Hem dizel hem otomatikleri var..Amcam bu araçtan kullandı..Şimdi insignia aldı hala tadı damağımda kaldı der.. Dijital klimalı,yağmur sensörü, çelik jant, deri koltuk, koltuk ısıtma,4 hava yastığı,hız sabitleme olanları da var, far yıkama, sis farı vs...

Km leri uçmuş demişsin,doğru, millet bu araçları kullanmak için aldı zamanında..Böyle araba satılır mı zaten, donanıma ve şasiye baksana...Yukarıda amcamdaki araçtan söz etmiştim, onun km si 393 bin km de idi sattığında.. Aldığında da 291 bin küsür km de idi...Dışı lacivert içi krem deri döşemede idi..14 bin tl ye almıştı...Ben de çok beğendim...Ort 6.9 lt yakıyordu...

Tabiki 406 407 ler sana gitmez Ahmet :) Bu araçlar (406), fransız mercedesi diye geçer...Peugeotun ürettiği en iyi araç bana göre...Hem dizel hem otomatikleri var..Amcam bu araçtan kullandı..Şimdi insignia aldı hala tadı damağımda kaldı der.. Dijital klimalı,yağmur sensörü, çelik jant, deri koltuk, koltuk ısıtma,4 hava yastığı,hız sabitleme olanları da var, far yıkama, sis farı vs...

Km leri uçmuş demişsin,doğru, millet bu araçları kullanmak için aldı zamanında..Böyle araba satılır mı zaten, donanıma ve şasiye baksana...Yukarıda amcamdaki araçtan söz etmiştim, onun km si 393 bin km de idi sattığında.. Aldığında da 291 bin küsür km de idi...Dışı lacivert içi krem deri döşemede idi..14 bin tl ye almıştı...Ben de çok beğendim...Ort 6.9 lt yakıyordu...

Vergiyi sorguladıktan sonra vazcaydım :D
Ortalama 2000-2001 model bi araç olsa 13-14 yaş, vergisi 644 TL... Yuh, benim ticariden bile pahalı :D

Vergiyi sorguladıktan sonra vazcaydım :D
Ortalama 2000-2001 model bi araç olsa 13-14 yaş, vergisi 644 TL... Yuh, benim ticariden bile pahalı :D

O zaman suzuki alto 800 cc olanlardan al...Hem yaştan hem de motor bakımından vergisi çok çok uygun olur :)

ahmet git bebekler bebeği bi 306 gti al kardeşim..yada eli yüzü düzgün gsxr 1000 al k5 denk gelirse :)birinde ölmezsen ötekinde ölürsün :D:D:D

ahmet git bebekler bebeği bi 306 gti al kardeşim..yada eli yüzü düzgün gsxr 1000 al k5 denk gelirse :)birinde ölmezsen ötekinde ölürsün :D:D:D

Doğukan'ın ( [MENTION=61686]Tigran[/MENTION] ) ayağını kaydırdın sıra bende :rakir: :D

Sıra sende Senide bitiriciyiem :D
Hiç etiketleme,o artık bitti :):):):) sıra sende!!!! Huuuu ha ha ha :D

Geri