2000 Astra 1.4 16v Nb Gl.ac.orjinal Lastik Ebatlari Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan free82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
205/55/16 ise 17" için ideal ebat 215/45/17. 225/45/17 de olur ama bence taban gereğinden fazla geniş olur...

peki tabanın geniş olması arabayı çok eksiye düşmesine neden olurmu çünkü üstündeki lastikler 2,000 km yapmış yeni lastik almasam bunları kullansam diye düşünüyordum tabi olmassa mecburen alıcaz:D

Bir süre kullan, farkedersin zaten.Hızlanmada biraz zorlanır araba.Bir de özellikle bozuk yolda lastikler yol seçer, direksiyon istem dışı sağa sola atar.Bunları yaşamazsan kullan tabi, yepyeni lastik sonuçta...

yardımların için çok çok saol bakalım dediğin gibi bi taktırayım gerçi jantların şimşek grisi astra hb ye yakışıp yakışmayacağınıda bilmiyorum ama bakalım nasıl olcak inşallah güzel dururda taktırdığıma değer

Taktirinca Bir De Fotolarini çekip Eklersen çok Merak Ettim:)

225/45/17 en uygun ebattir hatta benzin depo kapaginin icinde lastik basinc degerlerinin yaninda da bu lastik ebati yaziyor. gonul rahatligiyla kullanabilirsin bu lastikleri ;)

195/60/15 çok sağlam bir ebat bende astra sedan var bu lastiğim michelin energy modelini taktım cillop gibi oldu walla

bence orjinal ölçüler daha sağlıklı olur

orjinal ölçüleri en iyisi ama lastiğin yanağının genişliği arttıkça konfor biraz daha artar genişlik azaldıkça konfor düşer

Geri