2000 model astra g kasa araba aldım yorumlarınız nelerdir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savanam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam hiç canını sıkma, bu saatten sonra yapacağım tek şey kirpi gibi gördüğün aracını pamuğum diyerek sevmek olmalı. Günümüzde sıfır araçların bile sıkıntıları olabiliyor, kusursuz bir araç, hele hele ikinci el bir araç asla olmaz. Ufak tefek olan eksiklikleri ağır ağır yaptırsın hiç sorun değil. Zamanla aracını seveceğinden eminim. (millette ne sorunlu arabalar var, bir bilsen)

Çok teşekür ederim savaş abi. Forumdaki arkadaşlar gerçekten içimi rahatlatıyor. Ama arabamı yaptırınca yani kapı döşemeleri değişince satarken bu arabanın orijinalliği değişmiş diye fiyat kırılır mı? Kapı döşemesi değiştirmek riskli bir iş midir? Bunları da öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim
Saygılarımla

Son düzenleme:
Fiyat kırılacakmış falan filan hiç düşünme abi.Canınıda boş yere sıkma.Gözüne kötü görünen yerleri değiştir.Ben bile aracı aldık 2 ay sonra otomatik şanzuman sorunu varmış 2.000 tl oraya verdim.Daha birkaç şeyde çıktı ama kafaya taksam kendime zarar.Sana tavsiyem ne kafana tak nede benzer ilanlardaki fiyatlara bak.Ha bahsettiğin torpido olayı bendede vardı 10 lıra mı 20 lıraya mı ne halletti ustam.Onun ayakları ayrı olarak satılıyor 2 dk da halledersin.

Keşke bende A kasa aracımın kapı döşemelerini ve ön göğüsünü bulsam da değiştirsem. B kasa aracımı da galericilere inat yazın komple (boya yanığından dolayı) boyatacağım, isteyen alır isteyen almaz hiç umurumda değil. Yıllarca başkaları için yaşadım, artık biraz da kendim için yaşayacağım :).

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

usta kapı dosemesınden ne olcakkı.. adam sıfır aracınkını degıstırıyor.... ama 300 lıraya degmez bence kaplatsan olmuyomu pekı?? aracın fıyatı uygun hıcc kafana takma arkdslarında dedıgı gıbı.. kazasız belasız bın... torpıdoyada sakın 100 lıra verme kesın onu 10 15 lıraya hallederler.. bosa masraf

usta kapı dosemesınden ne olcakkı.. adam sıfır aracınkını degıstırıyor.... ama 300 lıraya degmez bence kaplatsan olmuyomu pekı?? aracın fıyatı uygun hıcc kafana takma arkdslarında dedıgı gıbı.. kazasız belasız bın... torpıdoyada sakın 100 lıra verme kesın onu 10 15 lıraya hallederler.. bosa masraf

Çok saol dostum. Açıkçası moral bozkluğunu yeni atıyorm yani. Bir ara parayı resmen çöpe attım diye düşünmüştüm. Doğrs biraz abartmışım galiba. Araştırıyorm benzer fiyatlara satılıyor aldığım araba. Sonra içindeki aksama taktım doğrusu. Kapı döşemelerini kısa vadede değil ama zamanla hallederim diye düşünüyourm. Torpido gözünü söylediğiniz çok iyi oldu. Hallederlerse harika olacak. Kısa zamanda opel servisine göstermem lazım arabayı. Gerçekten beni çok rahattlattınız. Çok teşekkür ederim.

hayırlısı olsun kazasız belasız kullan..ama pahalıya almıssın ben gecensene kasım ayında aldım 15,7500 astra elegance servıs garantılı full değişenı yok 2 yılda garantısı var...
keske cd elegance confor alsaydın senın adına uzuldum ....

Geri