2000 model astra g kasa araba aldım yorumlarınız nelerdir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savanam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sene 2008- aralık, 99 mod. astra gl/ac/abs arabayı 16.000 tl ye aldım.
1-pazarlıktan sonra lpg nin işli olmadığını öğrendim(neyseki işleme masarfını düşürdüm)
2- aldığım gün iç dikiz aynası elimde kaldı, kırılmış ve joponla yapıştırmışlar
3- bir hafta sonra dış dikiz aynası düştü, oda kırılmış ve daha önceden japonla yapıştımışlar.
4-15 gün sonra su eksilttiğini farkettim. götürdüm ustaya radyatör daha önce patlamış ve lastik yama yapılmış dedi,mecburan yeniledim.
5- radyatör değişirkenusta yağına baktı, çubukta bir damla yağ yoktu, hemen tamamladık yağını ve bu vesile ile 1500 km de 1 lt ye yakın yağ yaktığını öğrendim.
6- el freni hiç tutmuyordu, alırken sordum. balataları yemesin diye çok sıktırmadım dedi ben de yuttum.
7- arabanın arkası çok zıplıyordu. götürdüm amaotisörler patlak dediler, değiştirdim.
8-uyanık spor teybi denemsinler diye arabayı satarken kaset koymamış. kaset dinliyim diyince anladım teybin bozuk olduğunu.
9-mavi duman
10 - kronik sorunları hiç saymıyım (tekleme canıma yetti, tavan sarkması,korna yırtığı).

YİNEDE ŞÖLE Bİ UZAKTAN BAKINCA OK GİBİ GELİYO GÖZÜME. UZUN YOLDA MERCEDES GİBİ GİDİYO. SEVİYORUM YİNEDE ARABAMI

ohooo çok can sıkmış arabanız ama düzelmiştir artık aracınız kazasız belasız binin

Bende aldım

Arkadaşlar bende g kasa 2000 gl plus aldım 4 cam otomatiği elekrtikli dikiz aynlar abs çift airbab klima özellikleri nasıl cd lerdin farkı nedir

ben önceki astramı satarken herşeyini söyledim en küçük ayrıntıya kadar.alıcı adam motor ve şase numarasına bile bakmıyodu ben söyledim bu konuda dürüst olmak lazım artı alıcınında ayrıntılı incelemsi gerekir.araç sahibi zamanım yok yaptıramadım diyorsa bilin ki büyük bir sorun vardır.ben komple boyalı astra gls 12700tl para verdim banada sonra pahalı geldi ama içime siniyo nokta kadar çizik yok üzerinde

Son düzenleme:
Geri