2000 model cdx

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vabisci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiyati şuan ki pıyasaya göre uygun ama km çok araca iyice bi baktırmanı öneririm vectra b ler masrafa bindiği zaman altından kalkamazsın ustasına denk gelmedığın zaman elektironik sorunlarla boğuşup durursun şehir içi kullanımda direksiyon biraz sert çekiş ve performans yönünden 10 numara 5 yıldız bir araç klima problemli sensörler problemli rolanti motoru problemli far mercekleri ufak aydınlatma sorunu var + yönleri yol tutuşu güzel konfor süper çekişi güzel yakıt cimrisi bir araç almaya karar verirseniz aracı bi check up yaptırmadan almayın derim arizalar yüzünden aracdan sogarsınız

Ben o km'de araç almazdım.

Bahadır her ne kadar yaşını başını almış veya fazla km yapmış araçların ne zaman ne yapacağı belli olmasa da gene de peşin hükümlü olmamak lazım, zira bendeki Opel'lerin 1993 model olanı 268.000 de 1991 model olanı ise 300.000 km üzerinde (ekranda 278.000 yazıyor ama ben 50.000 km kadar silinmesinden şüpheliyim), ikisi de halen canavar gibi. Yeni nesil araçların mekanik bakımları zamanında yapılmışsa bu km lerdeki araçlarda fazla bir sorun olmaz. Bana göre tedbir olarak eğer aracın geçmişi yakından bilinmiyorsa alınacak bütün ikinci el araçların km sine bakılmaksızın teste sokulmasında fayda var.

260.000 km deki 2.0 vectra alip kumar oynayacagima ayni paraya alfa romeo-saab-volvo gibi araclardan alirim ki kumar anlam kazanmis olur... En azindan değer...

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay demek direk rest çekiyorsun :maden:

17500 tl pazarlıkta var

O fiyata temiz, sorunsuz 2000 model 2.0 Vectra olmaz, alırsanız bütçenizde çok büyük bir yıkım olur :(

Ne kadar abartıyonuz 20.16 v 2000 model sonrası hep kilometre yapmış genelde sahibinden den araştırabilirsiniz

Ben Geçen Sene CDX aldım 2000 motor 2000 model aracım 250 bindeydi km den korkmayın derim ne arabanın kullanım şekline yorgun mu yoksa diri mi bence bunlar önemli
Şuana kadar rütin sorunlardan başka sorun yaşamadım CDX bir başkadır tadı derim :)

Masraf bakımında da korkuyonuz Vectrayı sıkıştırmadan kullanacaksın yoksa eline her gün bir parça gelir 2000 motor diye yüklenmiyeceksin tam 1 aile ve uzun yol arabası çok memnunum arabamdan (Allah nazardan saklasın)

260.000 km deki 2.0 vectra alip kumar oynayacagima ayni paraya alfa romeo-saab-volvo gibi araclardan alirim ki kumar anlam kazanmis olur... En azindan değer...

Valla ben aldım Kumar oynanıyosa hep ben kazanıyom desenize şansıma Abartıyonuz :maden:

Aracı test ettirmeden kesinlikle almam.29 yıllık tır şoförüyüm bu güne kadar kullandığım 2.el ticari araçları dahi bilgisayar testine sokmadan almadım... :)

Aracı test ettirmeden kesinlikle almam.29 yıllık tır şoförüyüm bu güne kadar kullandığım 2.el ticari araçları dahi bilgisayar testine sokmadan almadım... :)

En iyisini yapıyorsunuz :) test ederek ama km ye göre ön yargılı gelenlere kılım
nice opel var 150 binde :) her yeri işlem görmüş yorgun argın
nice opel var 250 300 binde taş çıkartır 150 bine :) km konusunda çok yanlış bilgi bildini bilen arkadaşlar var :)

Bende sizin gibi düşünüyorum km takıntım hiç olmadı rutin bakımları zamanında yapılmışsa eyvallah.Bundan önceki ticari aracımı 1.200.000 km de takasa bıraktım bir gece tezgahta kaldı ama her şey doğru bakımdan geçiyor...

Burasi bir forum sitesi herkes kendi fikrini soyleyecektir , zaten sizin konuyu acmanizdaki amacinda bu olmasi gerekiyor , yoksa 29 yillik tecrubeniz bile yasimdan buyuk benden akil alacak haliniz yok , kendi bildiginizi okuyun. Bazisi km ye takar bazisi boyaya bazisi hasar kaydina , bazisi hicbiseyi unursamaz , bazisi bozuk alip kendi gidiklayip satar vsvsvs o kadar cok cesidiz ki.. Ben forumda yuksek km li 2.0 motorlu vectralardan cekenler oldugunu bildigim ve gercekten ciddi maddi zararlara ugrattigi icin soyledim km yi. Dedigim gibi 29 yillik tecrubeye sahip olup, konuda fikri olanlari tersliyecekseniz konu acmaniza gerek yok ... Simdiden hayirli olsun.

Ben cdx'e motor yaptirmis biriyim. Sadece krank 1500 lira. O da cikma parça malesef. Krank diger vectralardan farkli malum. Evet arac bakimliysa temizse alinabilir. Ama araci temiz olanda kolay kolay satmaz aracini. Turkiye sartlarinda bir arac 200000kmyi gecmisse ve bir cok el degistirmisse o araci almak mantikli degildir. Yag degistirmeden uzun yillar aracini kullananlar var bu ulkede malesef. Nasil guveneceksiniz? Tabi ç9pe atacak para varsa riske girilevilir

Geri