2000 Model Renault Laguna görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Veccyi almadan önce 99 model 140 lık olanı kullanmıştım.Özellikle liftback kasalarda arkadan gelen ses çok fazla.Bunun dışında plastik tıkırtısıda rahatsız ediyor.Ancak koltukları çok rahat ve direksiyonu pamuk gibi.115 lik kullanmadım ama araç temiz gibi duruyor.Test etme imkanın varsa git ve test et.Aracın içine oturup içine sinmeden sakın araç alma.

Bence de test etmen en önemli, kullanıcı yorumlarında bak tabiki.Renault forumu elbet vardır :)

otomatik istiyorsan mutlaka sıralı sisitem lpg li alman lazım yoksa otomatik lagunada biraz fazla yakar.ayrıca lagunanın otomatiği fazla tutulmaz biraz problemli olduklarını duymuştum.sabit fanlı araçlar eskide kaldı renault 12 gibi.artık sabit kayışlı fanlar yok.

otomatik problemi mevzuu sakatmış Efe
dikkatli olmak lazım

bide şöyle bi yol aklıma geldi; alma askere kadar babanın arabasına ekşi :D paranı da değerlendir gelince de coşarsın işte kafana göre :)

Performans hakkında bi şüphen olmasın. Benimki 110 hp idi. Gidişi fazlasıyla iyi. Bastınmı gidiyor. Birçok sıfır arabayı arkamda rahat bırakırdım.

Bana sorarsan ASIL Laguna 2.0 RXT 140 hp ve deri ısıtma koltuklu olanıdır. O arabaya yakışanı o çünkü. Ben senin yerinde olsam otomatikten fedakarlık eder, 140 hp deri koltuklu olana binerdim. Yakıtı 1.6 ve 2.0 115 ile tamamen aynı. Hatta uzunyolda daha az yakıyor. Çok rahat 230 yapıyor ayrıca.

Evet, bozuk yolda bagaj kapağı ses yapıyor. Liftback arabaların hepsi böyledir zaten. Eskiyor zamanla. Sedan gibi kapak dışarda olmadığından her ses içeri geliyor az çok. Ama benimki benden kaynaklıydı. Bende sadece stop lambasından geliyordu üst camdaki. Vidaları gevşemişti. Bende hiç uğraşamadım hiç ellemedim. Yani güzelce bi kontrol edersen ses falan gelmez. Hararet konusunda endişe falan etme. Normal trafikte hep tam ortadadır. Sıkı trafikte biraz yükseltir (doğal olarak her araç gibi) sonra fan açar. Uzunyolda çok iyi bir arabadır. Yormaz insanı.

Tavsiye ederim yolda bırakmaz ve memnun eder seni.

Ayrıca bir ekleme, yan hava yastıklarıda var. Bu senin ilandaki adam kılıf yaptırmış hava yastıkları iptal olmuş. Alırsan kılıfı sök derim. Kendi döşemeleri kadife ve çok güzel.

115 lik alma bence satışıda zor olur..

Son olarak hatırladığım birşeyi ekleyeyim; debriyajları gerçekten çok sert.

Ayrıca bir ekleme, yan hava yastıklarıda var. Bu senin ilandaki adam kılıf yaptırmış hava yastıkları iptal olmuş. Alırsan kılıfı sök derim. Kendi döşemeleri kadife ve çok güzel.

İptal olmuş derken? Yani kılıfları mutlaka söktürücem ve deri koltuk yaptırıcam inşallah alınca. Kılıflar sökülünce yan airbagler tekrar aktif oluyor değilmi? Kılıf yapılırken yan airbag leri arabadan söküp atmıyorlar yani :)?

Al bi tane Otomatik, Elegance, Astra G krallar gibi bin, boşver şu fransızları yahu...!!!!

Geri