Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
renonun ürettiği nadir kaliteli arabalardandır bence kaçırma derim ama yaşı cidden büyük yinede karar senin konfor felan iyi ama ne biliyim biraz daha para çıkart omegalara bak derim.
fiyatı biraz yüksek geldi sonuçta 2000 model araç yani 9 yaşında 10 yaşına girecek ayrıca debriyaj pedalı çok sert.. bu haziran ayında kuzenime aldık aynı araçtan 2000 model beyaz renkte 1.8 4 cam otm.djital klima yol pc 4 airbag çelik jant sis farı yeni tip siyah farları akü + hız lastikleri sıfır en ufak masrafı yoktu bi tek arka bagaj kapağı ve tamponu boyalıydı yetkili servis expertizinde biz aracı en son 12 ye almıştık 13500 den aşağa olmaz falan demişti sahibi sıkı bi pazarlıkla o paraya almıştık sizde biraz zorlayın bence sahibini
Modifiye yonelik bir dusuncen oldugunu dusunmuyorum acikcasi ama varsaki motor konusunda sikinti yasacagin kesin. Onun disinda lagunalar guzel aractir. Ama ben reno tercih etmiyorum. 15500'e 2000 astra G alirdim. Yada biraz daha para verip eski kasa A3 ve Golflerden