2001 Model zafira aldım cok mutluyum.

hayırlı uğurlu olsun.valla ben astraya bedini taktırdım sorun yok ama arkadaşların dediği gibi iyi bir ustada iyi marka kadar önemli

hayırlı olsun romano taktırabilirsin teknolojisi baya üstün diye duydum ayrıca 1 yıl kullandı arkadasım sadece bir defa ayara gitti

hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullanın

hayırlı uğurlu olsun

Zafira güzel ve konforlu bir araç. Güle güle binin.

hayırlı olsun kazasız belasız 1000.lpg ye gelince iyice araştır bulunduğun ilde yaygın servis ağı olan büyük ticaret haneleri tercih et.ben öğle yaptım:)yani yarın birgün büyük ticaret hanelerin iflas etme olasılığı küçük ticaret hanelere göre daha azdır ve arıza ve garanti koşullarının daha iyi olacağını düşünüyorum.şahsi görüşüm bu yönde:)

markası önemli değil yeter ki avrupa olsun. yerliler pek sağlıklı olmuyo sonuçta 1 kere takılıyo üçüne beşine bakmayıp avrupa taktırmak ;)

allah kazasız belasız ailenle kullanmayı nasip etsin bence avrupa taktır bu lpg sektorunde ilk gunden beri adı geçen lavato markası tercih et bence senelerdir piyasadalar.güle güle kullan tekrar

lovato iyidir. ama bence deponun yeri markadan daha önemli. simit tank taktırmazsanız aracın 7 koltuk sistemi bozuluyor. simit tankla muayeneden geçirebileceğini garanti eden bir serviste taktırın. yoksa sonradan sorun yaşarsınız. hayırlı olsun.

Geri