lginiz için çok teşekkür ederim.Çok sağolun.Piyasayı araştırıyorum.Şu an itibariyle durum şu yönde:
ATİKER :
* Fiyat olarak piyasadaki en uygun marka.
*Servis ağı itibariylede en tanınmış markalaradan bile üstün.
*Memnuniyet olarak çoğunluk memnun Wectra için takan ustalar tavsiye etmiyorlar.Ama Astra kullanıcıların geneli memnun.
.....................................................................................................................
*Azda olsa kullanıcıların bir kısmı, sistemin kendiliğinden benzine geçtiğini, deponun belli bir seviyesine gelince yine otomatik olarak benzine geçtiklerini söylüyorlar.Aynı zamanda bu arızaların giderilrmrdiğinden bahsediyorlar.
LANDİRENZO (LANDİ).
* Tanınmış sağlam İtalyan markalarından biri.Genel dağıtıcısı Kayseri de.Herkeze servis vermiyorlar bu yüzden çok sınırlı bir servis ağı var.
*1650 ytl.ye montajı yapılıyor.
*Malzemelerini beğendim.Ustanın dediğine göre Opelle anlaşmışlar.Opel yetkili servislerinde bu marka kullanılacakmış.Doğrumu bilmiyorum.
*Çevremde kullanan birileri olmadığından kullanıcı memnuyetini bilmiyorum.
TARTARİNİ.
*Bilinen ve sağlam bir marka, montaj fiyatını servis durumu bilmiyorum.
*Kullananlar çok memnun taktırdıktan sonra gaz ayarı için bile servise gitme ihtiyacı olmadıklarını söylüyorlar.Ömür boyu garantili bir sistem deniyor.
LAVATO.
*Çok bilinen bir marka.
*1550 ytl.ye 10 taksit taktırılabiliniyor.
Şu an durum bu. Araştırmam devam ediyor.Yeni bilgiler ve son kararımı sizinle paylaşırım.
Herkeze iyi bir hafta dileğiyle.
Mehmet YILDIZ.