2001 Model zafira aldım cok mutluyum.

Hayırlı olsun allah kazasız belasısız kulanmak nasip etsin ben arcıma tartarini taktırdım çok memnunum

lginiz için çok teşekkür ederim.Çok sağolun.Piyasayı araştırıyorum.Şu an itibariyle durum şu yönde:

ATİKER :
* Fiyat olarak piyasadaki en uygun marka.
*Servis ağı itibariylede en tanınmış markalaradan bile üstün.
*Memnuniyet olarak çoğunluk memnun Wectra için takan ustalar tavsiye etmiyorlar.Ama Astra kullanıcıların geneli memnun.
.....................................................................................................................
*Azda olsa kullanıcıların bir kısmı, sistemin kendiliğinden benzine geçtiğini, deponun belli bir seviyesine gelince yine otomatik olarak benzine geçtiklerini söylüyorlar.Aynı zamanda bu arızaların giderilrmrdiğinden bahsediyorlar.

LANDİRENZO (LANDİ).
* Tanınmış sağlam İtalyan markalarından biri.Genel dağıtıcısı Kayseri de.Herkeze servis vermiyorlar bu yüzden çok sınırlı bir servis ağı var.
*1650 ytl.ye montajı yapılıyor.
*Malzemelerini beğendim.Ustanın dediğine göre Opelle anlaşmışlar.Opel yetkili servislerinde bu marka kullanılacakmış.Doğrumu bilmiyorum.
*Çevremde kullanan birileri olmadığından kullanıcı memnuyetini bilmiyorum.
TARTARİNİ.
*Bilinen ve sağlam bir marka, montaj fiyatını servis durumu bilmiyorum.
*Kullananlar çok memnun taktırdıktan sonra gaz ayarı için bile servise gitme ihtiyacı olmadıklarını söylüyorlar.Ömür boyu garantili bir sistem deniyor.
LAVATO.
*Çok bilinen bir marka.
*1550 ytl.ye 10 taksit taktırılabiliniyor.

Şu an durum bu. Araştırmam devam ediyor.Yeni bilgiler ve son kararımı sizinle paylaşırım.
Herkeze iyi bir hafta dileğiyle.
Mehmet YILDIZ.

lovato

arkadaşım öncelikle allah hayırlı etsin kazasız belası kullanmak nasip etsin çok güzel araban var yanlız ben de opel astra var 98 model araba konusunda çok hassasım hele hele lpg konusunda kesinlikle ve kesinlikle çok ii araştır benmim fikrimi soaracak olursan ankara ostimde muratusta lpg var gel ordan taktır bu konuda yardımcı olurum sana lovatonun son çıkan sistemi var onu araştır daha çok yeni model ben taktırdım inanılmaz memnunum.

hayirli ugurlu olsun güle güle kullan kusura bakma ben dizelciyim yardimci olamayacagim

Geri