manuel vites ve lpg ile şehir içi max 28-30 kuruş yakar,uzunyolda ise 20-22 kuruş arası yakar tabi aracın bakımlı olması büyük etken...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkacak birşey yok kardeşim merak etmeöyle abartıldığı gibi yakmıyor...Ethem abi,Bahadır da söyleyecektir
vectra yı abime alıcaz da, benim polo 1.4 16v düz vites o yüzden yakıt diyorum ya ben 2-3 aydır iyi alıştım 20 TL gazla 110-115 Km yapmaya o yüzden korkuyorum. vectra diri duruyor arka koltuklarına oturulmamış gibikesinlikle katılıyorum. benimki düz vitesli 8,5-15lt/100km gibi değerlerde geziniyor ortalama tüketimim yıl içerisinde. tabi her depoda sıfırlıyorum bilgisayarı.
bindiğin polo eğer 1,6lt ise ve otomatikse CDX en fazla şehir içinde 1-1,5lt/100km fazla yakar şehir içinde
görüşleriniz için teşekkürler araç genel olarak düzgün bir tanıdığımızda araba zaten derileri falan çiçek gibi kilometresininde orjinalliğine güveniyorum daha 120.000 km de LPG yok araçta taktırıcaz ama yinede yakıt tüketimi korkutuyor doğrusu
otomatik olmasına birşey diyemem fakat manuelin yakıtı 1.6 vectradan daha az. tabi bakımlı olursa.
güncel benzin fiyatlarıyla 1,6 vectra b2 şehiriçi ort. 0,35 kuruş yakıyor. 2,0 vectra b2 uzun yolda daha az yakabilir ama şehiriçinde daha az yakacagına ihtimal vermiyorum..