Arkadaşlar forumda henüz yeniyim.. aracı yeni aldım ve aldığımda bu haldeydi hiç oynama yapmadım, elimden geldiğince sizlerle beraber olmaya çalışıyorum.. herkese hayrlı günler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence başarılı çalışma olmuş araba...benim gayet hoşuma gitti...sade ve hoş duruyor...zaten önemli olan da bu...sadece o kapı kollarını boyatırsanız iyi olacağı düşüncesindeyim...kazasız belasız sürüşler...makyaj kasada bu renk çok hoş duruyor...
araçta boya yok o yüzden orjinal duruyor.. eğer aracı boyatıcak olursam onlarıda boyatırım
sonuçta o kapı kolları boyanırken kapıda boyanıcak.. ne gerek var bi kapı kolu için kapıyı boyatmaya.. sonra eski rengi sırıtıcak oda olmıyıcak komple boyaya mı sokucaksın arabayı?kapıların kollarını bayattığında arabanın orjinalliği kaçmaz...plastik aksam...kimse araba alırken arabanın kapı koluna bakmaz görmedim yani kapı koluna bakıpta araba alan...
sağol usta Allah razı olsunHoş ve sade modifiye. Güzel olmuş. Kazasız, belasız, cezasız
öncelikle hayırlı olsun ve hoşgeldin. araç yorumum ,sislerdeki ledler hoş değil bence.....